Cine este și cum arată iubita lui Giani Kiriță. Primele imagini cu cei doi, împreună

Publicat pe

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Fostul dinamovist, cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton, pare să își fi găsit liniștea în brațele unei brunete misterioase despre care nu se știu prea multe. Bruneta, mult mai tânără ca el, îl face să zâmbească oriunde s-ar afla.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De curând, Giani Kiriță a fost fotografiat de paparazzi alături de iubita sa, pe plajă la Mamaia. Deși nu au mai apărut prea mult împreună pe rețelele de socializare, Giani Kiriță și iubita lui, pe nume Maria Alexandra, cei doi îndrăgostiți par să fie mai apropiați ca niciodată.

Cine este și cum arată iubita lui Giani Kiriță. Primele imagini cu cei doi, împreunăCine este și cum arată iubita lui Giani Kiriță. Primele imagini cu cei doi, împreună

Cine este iubita lui Giani Kiriță și ce spune fostul Faimos despre ea

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Despre Maria Alexandra nu se știu foarte multe detalii pentru că fostul fotbalist este o persoană discretă atunci când vine vorba de viața lui privată. Iubita lui Giani Kiriță nu are public contul de Instagram.

Cine este iubita lui Giani Kiriță. Tânăra locuiește în București și, poate contrar așteptărilor, aceasta nu își face publică imaginea, păstrând o urmă de mister.

Atunci când i-au fost cerute amănunte despre iubita lui, Giani Kiriță a preferat, încă o dată, să țină amăuntele picante doar pentru el.

„Nu este nimic important! Era patul prea mic și trebuia să mă apropii și eu de cineva… Ne-am distrat, am fost împreună în club, pe plajă, însă nu există o relație oficială între noi', declara Giani Kiriță despre iubita lui, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Cum arată Roxana, fiica lui Giani Kiriță, și cu ce se ocupă

Citește și: Idilă secretă în showbiz! Andreea Tonciu s-a iubit cu Giani Kiriță

Citește și: Cine prezintă Vorbește Lumea, după retragerea lui Cove

Citește și: Nadia Comăneci, mărturisiri dureroase despre divorțul părinților ei

Giani Kiriță a fost căsătorit

Giani Kiriță s-a căsătorit cu Daniela Milu în anul 2000, după cinsprezece ani de relație. La vremea respectivă, Giani Kiriță era capitanul echipei dinamo. Nașul celor a fost Cristi Borcea.

„Nunta cu Dana am făcut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion câștigat în 2000. A fost o petrecere mare la hotelul București, unde am avut peste 200 de invitați', dezvaluia Giani Kiriță la un moment dat.

Însă, în anul 2007, Giani Kiriță și Daniela Milu au divorțat. Cei doi au împreună doi copii, pe Roxana și pe Marco. „Nu a fost o decizie ușoară, mai ales că erau la mijloc și copiii, însă așa cel mai bine pentru amândoi!

E adevărat că Daniela nu s-a împăcat multă vreme cu situația, dar până la urmă, după patru ani, în care au existat neînțelegeri, în 2015, ea și Giani au revenit la sentimente mai bune!', au dezvăluit persoane apropiate fostului fotbalist, în urmă cu mai mult timp, pentru sursa amintită mai sus.

Giani Kiriță are doi copii

Giani Kiriță este un tată mândru. Acesta are doi copii, pe Roxana în vârstă de 23 de ani și pe Marco. Giani și Roxana au o relație tată-fiică specială, fiind mai mult prieteni.

Fostul fotbalist a declarat că își dorește ca în viitor să îi deschidă fiicei sale o afacere, însă vrea ca mai întâi să prindă experiență.

Roxana se ocupă cu make-up-ul, Marco e cu Bacul. Deocamdată vreau ca fata mea să prindă experiență și apoi o să-i deschid o afacere. O încurajez întâi să învețe, să facă meseria cum trebuie, să nu se arunce cu capul înainte’, a spunea Giani Kiriță, în urmă cu ceva timp, potrivit Click.

Sursa foto Instagram / Wowbiz

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter