Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea: "Știu că vă surprinde..."

Publicat pe

Adela Popescu i-a fost lui Cove parteneră mult timp la Vorbește lumea, emisiune a PRO TV, însă actorul a anunțat recent că va părăsi show-ul. Iată care a fost prima reacție a colegei lui de platou, care a revenit recent la job, după nașterea celui de-al treilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Spre surprinderea fanilor emisiunii, Adela Popescu a rămas fără Cove, care a luat decizia de a părăsi Vorbește lumea, pentru a se dedica profesiei sale. Din păcate, actorul s-a alăturat altor vedete cu vechime de la PRO TV – cum ar fi Oana Cuzino și Florin Călinescu – ce au decis să părăsească postul din Pache Protopopescu, după ani lungi de colaborare. Chiar dacă a rămas fără jumătatea ei de pe sticlă, Adela Popescu va merge înainte, într-o formulă nouă.

Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea: "Știu că vă surprinde..."Adela Popescu, prima declarație despre plecarea lui Cove de la Vorbește lumea: "Știu că vă surprinde..."

Adela Popescu, despre plecarea lui cove de la Vorbește lumea

La doar o lună și jumătate după ce a devenit mamă pentru a treia oară, Adela Popescu s-a întors în platoul emisiunii Vorbește lumea, însă pentru prima oară Cove nu i-a mai fost alături. După ce, ani de zile, au format un cuplu de succes pe sticlă, cu o chimie incredibilă, Adela va avea de acum înainte alt sau alți coprezentatori.

Citește și: Cove pleacă de la Vorbește Lumea: „Schimbările sunt bune când…”

Citește și: Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran.Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Citește și: Carmen Grebenișan s-a măritat!A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Revenită la Vorbește lumea după ce a devenit mamă recent, Adela a avut prima reacție legată de plecarea lui Cove din emisiune.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun', a spus Adela Popescu în direct.

Adela a revenit pe sticlă la o lună și jumătate după ce a născut

Pe 11 iulie, Adela Popescu a devenit pentru a treia oară mamă. Vedeta a adus pe lume încă un băiețel, cel de-al treilea al cuplului, care a primit numele Adrian. Vedeta și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au doi fii, Alexandru și Andrei, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

Chiar dacă este o mamă extrem de ocupată, dat fiind că copii de vârste foarte apropiate, Adela Popescu s-a întors la cârma emisiunii de la PRO TV, iar surpriza a fost… absența lui Cove. Mai mult, pentru ea va fi, cu siguranță, o provocare faptul că s-a întors pe sticlă la doar o lună și jumătate după ce a devenit mamă.

„Nu-mi imaginam că ziua asta o să vină atât de repede, dar iată-mă aici servindu-mi cafeaua alături de voi și de colegii mei dragi. Îmi amintesc ca ieri de ultima emisie din ianuarie, atunci am hotărât să mă retrag, a fost o perioadă minunată, am stat alături de copii. Știu că pare un gest inconștient întoarcerea mea atât de devreme aici, trebuie să știți că am un soț care mă iubește foarte mult, o mamaie care a fost alături de noi de când am născut primul bebeluș', a spus ea la Vorbește lumea.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter