Cove pleacă de la Vorbește Lumea: "Schimbările sunt bune când..."

Publicat pe

Cove pleacă de la Vorbește lumea și nu se va regăsi, așadar, în postura de prezentator al emisiunii de la Pro TV, în noul sezon care începe pe 30 august. Cove nu a dezvăluit care sunt proiectele sale de viitor, dar a precizat că nu este vorba despre o altă emisiune la Pro TV pentru că a decis să părăsească acest post de televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu va reveni luni, 30 august, la Vorbește lumea, însă Cove a decis să părărească emisiunea, precizând că a fost o perioadă foarte frumoasă a vieții sale. Cove a colaborat timp de șase ani cu Vorbește lumea și consideră că este momentul potrivit să-și îndrepte atenția spre alte proiecte.

Cove pleacă de la Vorbește Lumea: "Schimbările sunt bune când..."Cove pleacă de la Vorbește Lumea: "Schimbările sunt bune când..."

'Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. 

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!' – a precizat Cove.

Citește și: Adela Popescu revine la Vorbește Lumea: „Radu e gata să îmi pregătească…”

Citește și: Cum s-a transformat viața lui Smiley de când a devenit tată:„Avem momente în care plânge mai mult, dar…’

Citește și: Lili Sandu, în lacrimi pe Internet:„Poate nu sunt îndeajuns de bună ca mamă’

Cove a prezentat Vorbește Lumea împreună cu mai multe vedete

Cove a moderat emisiunea 'Vorbește lumea', alături de Adela Popescu. În momentul în care Adela Popescu a rămas însărcinată, Cove a avut-o colegă pe cântăreața Lora.

În ultima perioadă de timp, după ce Lora a renunțat la emisiune, Gabriel Coveșeanu a apărut pe micile ecrane alături de numeroase vede din showbiz.

'Un proiect foarte vesel și foarte frumos, de care eu m-am bucurat la maximum. Am avut ocazia de a fi live, zi de zi, alături de cei de acasă, ne-am făcut mulți prieteni care au ales să sărbătorească alături de noi cele mai importante momente din viața lor și am avut în spate o echipă foarte mișto care a făcut totul posibil', a declarat Cove tvmania.ro, în urmă cu puțin timp.

Despre schimbările care au tot avut loc la emisiunea 'Vorbește lumea', unde a prezentat alături de numeroase vedete, Cove a spus:

'Se spune că schimbările sunt bune, așa că eu mă gândesc cu drag la fiecare dintre cei care ne-au fost pe set. Am început anul cu Adela care mi-a dat vestea că o să stea mai mult pe acasă deoarece e gravidă, am continuat cu Lora care acum își dedică mai mult timp celorlalte activități din viața ei, iar acum am zis că e momentul să fie mai aglomerat în studio, și avem o gașcă mare și cu chef de distracție a cărei componență s-a mai schimbat'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter