Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani! De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Publicat pe

Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 al show-ului Vocea României, este o super mamă. Gemenii ei, Toma și Matei, diagnosticați cu sindrom Down, o fac fericită în fiecare zi. Micuții au împlinit recent 8 ani, iar părinții le-au făcut o mare supriză. Mai exact, cu toții au plecat la mare în formulă de patru pentru prima dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cristina Bălan este mama a doi copii minunați și speciali, Toma și Matei. Cristina și soțul ei, Gabriel, sunt doi părinți împliniți și feiciți, în pofida luptei imense pe care o duc pentru ca fiii lor, Toma și Matei, să ducă o viață normală.

Micuții au împlinit, pe 10 august, frumoasa vârstă de 8 ani, iar părinții lor le-au făcut o frumoasă surpriză. Mai exact, a fost pentru prima dată când au mers la mare în formulă de patru. Cristina Bălan, câștigătoarea sezonului 5 al show-ului Vocea României, a publicat pe rețelele sociale imagini de la malul mării, alături de Toma și Matei, dar și de soțul ei, Gabriel.

Citește și: Mașina lui Jador a fost vandalizată.Ce i-au furat hoții

Citește și: Vica Blochina a pierdut apartamentul luxos primit de la Pițurcă.Ce datorii avea la întreținere

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:„Și eu m-am confruntat cu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Gemenii Cristinei Bălan au împlinit 8 ani

Cristina Bălan și soțul ei sunt doi părinți fericiți și împliniți. Cei doi își iubesc nespus de mult copiii și își doresc ca viața lor să fie una normală în pofida faptului că cei mici suferă de sindrom Down. Cristina și soțul ei, împreună cu gemenii lor, s-au bucurat de clipe de relaxare la mare, cu ocazia aniversării micuților.

Crtina Bălan a scris un mesaj emoționant pe Facebook cu ocazia aniversării lui Toma și Matei. „8 ani de îmbrățișări calde și pupici dulci. Va mulțumesc, Suflețele! La mulți ani, magici ca voi! Vă iubesc mai presus de toate . #TandM', a scris Cristina Bălan pe Facebook.

Urmăritorii Cristinei Bălan s-au grăbit să le transmită toate gândurile lor bune celor mici. „Mulți ani sănătoși și bucuroși înainte !! Sa-ți trăiască!!!', „La multi ani, minunatilor!Viata frumoasa cu oameni buni si adevarati in jurul vostru!Bucurii sub cer senin!' sau „La multi ani sănătoși alături de cei dragi vouă copii frumoși, Dumnezeu să fie cu voi mereu să cresteti mari si frumoși alături de părinții voștri!', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

„Pentru noi, tot timpul a fost o pandemie'

Toma David și Matei Nikolas sunt doi băieței iubiți și fericiți, așa cum trebuie să fie doi copii la vârsta lor, însă cei care simt cu adevărat cât de problematic este să devii părintele unor copii cu probleme speciale sunt chiar artista și soțul ei. Gabriel Bălan a rupt tăcerea, dezvăluind prin ce au trecut el și Cristina lui încă din 2013, de când au devenit părinți.

Această perioadă nu este diferită. Trăim o perioadă în care mulți muncesc doar ca să supraviețuiască și, cam atât. Pentru noi, în ultimii ani, tot timpul a fost o pandemie. După ce au apărut copiii, am văzut cum mulți oameni apropiați nouă au dispărut, în secunda doi, de lângă noi. Copiii sunt foarte bine acum, a durat ceva timp până să le găsim o grădiniță, unde să se acomodeze.

Ne-a fost mai greu să îi integrăm la o grădiniță, într-un colectiv, dar am reușit și acum este bine. Merg de la ora 8.00 la 12.00 la grădiniță, îi luăm de fiecare dată și asta ne bucură mult. Oamenii se tem de ce nu cunosc! Foarte mulți asociază sindromul Down cu alte lucruri, pentru că nu cunosc.

În ultima perioadă, la grădiniță, au făcut diferite joculețe, și fiecare coleg trebuia să spună ce diferențe sunt între ei, iar colegii de grupă au spus ba ca el e blond si altu-i brunet, ba că este mai înalt decât el și m-am bucurat foarte mult că s-au integrat și nu se văd diferențele între ei și copilașii noștri’, a declarat Gabriel Bălan, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Sursa Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter