Ovidiu Lipan Țăndărică este actor de film. În ce film joacă și ce rol are

Publicat pe

Ovidiu Lipan Țăndărică, actor de film. Toboșarul Ovidiu Lipan Țăndărică și nemții violonistul Mani Neumann și violonistul Ulli Brand sunt actorii principali ai filmului „Țara mea de glorii, țara mea de dor'. Pelicula promovează multiculturalismul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ovidiu Lipan Țăndărică actor de film. Potrivit fostului toboșar al trupei Phoenix, drum a început o dată cu un turneu, început la Cluj-Napoca. Acolo a debutat proiectul filmului „Țara mea de glorii, țara mea de dor'.

Ovidiu Lipan Țăndărică este actor de film. În ce film joacă și ce rol areOvidiu Lipan Țăndărică este actor de film. În ce film joacă și ce rol are

Ovidiu Lipan Țăndărică, actor de film: „ Un român și doi nemți au…'

Ovidiu Lipan Țăndărică actor de film. Artistul spune că cea mai amuzantă pe parcursul acestei aventuri este legată de faptul că „un român și doi nemți au promovat acest film, în primul rând în zonele locuite preponderent de etnicii maghiari'.

„Mani Neumann și Ulli Brand au înțeles foarte bine muzica românească. În turneul nostru, am cântat piese precum „Ciocârlia', „Balada' lui Ciprian Porumbescu, dar și alte melodii instrumentale.

Așa s-a născut acest film, practic un documentar-artistic, care promovează multiculturalitatea și care reprezintă întrepătrunderea între culturile cu mai puțin de 16 etnii care trăiesc pe teritoriul României, într-un moment în care se dorește globalizarea și trecerea de la națiune la statutul de', a declarat, pentru fanatik, Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citește și: „Să trăiești așa ceva în viață

Citește și: Ce omagiu îi aduce Ovidiu Lipan Țăndărică lui Ivan Patzaichin

Citește și: Cum s-a apropiat Monica Bârlădeanu de Dumnezeu și ce lecții a învățat

Citește și: Relația neștiută dintre Costel Constantin și Marin Moraru

Despre ce nu este vorba în filmul Țara mea de glorii, țara mea de dor

Ovidiu Lipan Țăndărică, actor de film. În același timp, Ovidiu Lipan Țăndărică explică faptul că „Țara mea de glorii, țara mea de dor' nu este un film anti-globalizare, ci unul care promoveză valorile, cultura și identitatea unui popor, din punct de vedere multicultural.

Filmul regizat de Mihai Laz și implicit turneul au fost realizate împreună cu doi străini, care au aprofundat foarte bine muzica românească, este principalul atu, în privința promovării României, în străinătate.

„Am cântat mult în zonele locuite de unguri, iar publicul de etnie maghiară s-a ridicat în picioare și ne-au cerut să bisăm. Muzica noastră are o arie accesibilă la absolut toată lumea.

Am avut un succes formidabil la Miercurea Ciuc, la Sfântu Gheorghe, la Târgu Mureș și la Cluj. Acesta este un lucru care spune multe, inclusiv despre țara în care trăim', a continuat toboșarul.

A fost surprins de cum i-a primit publicul

Nu în ultimul rând, Ovidiu Lipan Țăndărică a precizit că reacția publicului a fost una extraodinară, chiar dacă relațiile dintre români și unguri.

„În ultima vreme, noi nu prea am cântat în Ardeal. Însă, am avut parte de o surpriză, știind că acolo există o discordanță între români și maghiari. Din contră, am fost primiți extraordinar și, pentru noi, faptul că publicul este deschis la proiectul nostru a fost o încântare.

Mani Neuman, Ulli Brand (ambii, la vioară) și cu mine am oferit spectacole de o rară simplitate, reușind să creăm un fluid energetic împreună cu publicul, care nu ne mai lăsa să coborâm de pe scenă', a rememorat artistul, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter