Mihaela Rădulescu (născută Mihaela Țiganu) este una dintre cele mai cunoscut vedete de televiziune din România, ea impresionând și în prezent cu prezența extrem de feminină, trupul sexy și intens lucrat la sala de fitness.

  • Data nasterii 03.08.1969
  • Locul nasterii Piatra Neamț
  • Inaltime 1,71 cm
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii Ayan
  • Mariaje/Relatii Căsătorii: Bogdan Rădulescu (1988) Ștefan Bănică Jr. (1997 – 1999) Elan Schwartzenberg  (2004 – 2008) Relații cunoscute: Dani Oțil, Felix Baumgartner (prezent)
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul
  • Site Vezi site-ul

Cariera Mihaelei Rădulescu


Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

Vedeta a intrat în presă în anul 1994, la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Mihaela Rădulescu a cunoscut faima la Antena 1, unde a prezentat emisiunea Duminica în familie'. Apoi, vedeta  a fost gazda mai multor emisiuni la diverse posturi de televiziune. Mihaela a fost și concurentă într-una dintre edițiile emisiunii 'Dansez pentru tine'.

Mihaela Rădulescu a realizat interviuri cu multe personalități din România sau internaționale, printre care Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Catherine Deneuve, Harvey Keitel, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Johnny Depp, Julio Iglesias, Marie-France Ionesco, Emir Kusturica și alții.

A realizat 4 filme documentare (regizor și scenarist) – „Irak- stelele deșertului”, „Musca din Periprava”, „Ostrovul meu ” (film comandat de WWF) și „Punem pariu că-i vară” (Premiul APTR). A regizat  videoclipul piesei „Curcubeu” (Bere Gratis) și videoclipul piesei „The wizdiz song” (Taxi).

Filme în care a jucat

În 2006 scrie lunar o pagină de opinie în revista Elle.

Despre premiile pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru activitatea ei în televiziune, dar și pentru implicarea în activități caritabile, Mihaela Rădulescu mărturisește: 'Medalia pentru Fidelitate de la Regele Mihai… Și alte zeci de premii pentru televiziune și activitatea caritabilă, implicarea socială… Dar, nimic nu bate reverența și emoția din fața Regelui…'.

Câți ani are Mihaela Rădulescu?

Mihaela Rădulescu a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase și elegante vedete din showbizul românesc și, în prezent, are 53 de ani. S-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Părinții ei, soții Țiganu, erau profesori de educație fizică. Mihaela nu a fost singură la părinți, ea mai are un frate, pe nume Florin.

Mihaela a avut o copilarie liniștită și a fost pasionată încă de mică de sport. Ea a practicat timp de 10 ani gimnastică ritmică de performanță, la Clubul Sportiv din localitatea natală. De altfel, prima alegere universitară tinerei a fost Institutul de Educație Fizica si Sport, pe care nu a terminat-o însă. A urmat mai apoi câțiva ani de Filologie și Psihologie și mai apoi Regie Film la Facultatea de Artă de la Hyperion fără a termina niciuna.

Mihaela Rădulescu, viața personală

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. În 1989, s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat. În 1997 s-a căsătorit cu cântărețul Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are un băiat pe nume Ayan, rezultat din căsnicia cu Elan Schwarzenberg.

Mihaela Rădulescu a fost dată în judecată de primul soț

Mihaela Rădulescu a fost dată în judecată în anul 2009, de primul ei soț Bogdan Rădulescu, care îi să renunțe la numele lui pentru că îi aduce prejudicii de imagine. Mihaela Rădulescu a câștigat procesul, în martie 2010, după ce judecatorii au respins cererea ca Mihaela să revina la numele de Țiganu, numele său de fată. Aceștia au fost de părere că Mihaela își poate păstra numele de Rădulescu fără să-i aducă prejudicii lui Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

La scurt timp după divorțul de lan Schwarzenberg, în toamna anului 2008,  Mihaela Rădulescu a început o relație cu prezentatorul TV, Dani Oțil. În ciuda faptului că între ei este o diferență de vârstă de 11 ani,cei doi au trăit o povevste de dragoste intensă și foarte frumoasă care a durat șapte ani. Mulți au spus atunci că Dani ar fi fost chiar și motivul pentru care Mihaela a divorțat, însă prezentatoarea TV a negat imediat acest lucru, dezvăluind că ea și Dani au început să formeze un cuplu la mult timp după ce ea și Elan s-au despărțit.

„Nu Dani este motivul divorțului. Dani a apărut în viața mea la mult timp după ce eu și soțul meu ne-am despărțit. Lumea ințelege, sper, despre mine, că-mi asum tot ce fac. Mie îmi era foarte ușor să nu vin în blocul lui Dani dacă nu voiam să vin, ca să evit să mă vedeți voi, ziariștii. Deci, aveam o mie de alte variante. Neavând nimic de ascuns, am decis să fac lucrul acesta așa, deschis”, le-a explicat Mihaela jurnaliștilor care o urmăreau la fiecare pas la începutul relației ei cu Dani Oțil. Cei doi s-au despărțit în 2014, dar au rămas în relații bune.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

 

Mihaela Rădulescu formează un cuplu, în prezent, de peste opt ani cu Felix Baumgartner, curajosul bărbat care a realizat saltul în cădere liberă din stratosferă. Anii au trecut, nu s-au căsătorit, dar trăesc o poveste de iubire palpitantă.

În 2013, Mihaela Rădulescu a avut onoarea de a-i lua un interviu cunoscutului paraşutist Felix Baumgartner. Prezentatoarea l-a cucerit chiar de la prima întâlnire. Au stat faţă în faţă minute bune, au povestit despre experienţele lui inedite, despre curaj, despre acţiunile sale, despre planurile sale de viitor, mai puţin despre viaţa personală. Ulterior, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că îl admira foarte mult încă de atunci pe Felix, dar din punct de vedere profesional. Nu se gândea la o relaţie sau la o legătură personală.

„Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…) Citisem despre el că era un mare Don Juan şi eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy. Nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a şi invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, aşa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul şi atât.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Revista Tango la începutul relației.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare’, spus Mihaela Rădulescu.

‘Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime’, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton