Mihaela Rădulescu (născută Mihaela Țiganu) este una dintre cele mai cunoscut vedete de televiziune din România, ea impresionând și în prezent cu prezența extrem de feminină, trupul sexy și intens lucrat la sala de fitness.

  • Data nasterii 03.08.1969
  • Locul nasterii Piatra Neamț
  • Culoarea ochilor Căprui
  • Copii Ayan
  • Mariaje/Relatii Căsătorii: Bogdan Rădulescu (1988) Ștefan Bănică Jr. (1997 – 1999) Elan Schwartzenberg  (2004 – 2008) Relații cunoscute: Dani Oțil, Felix Baumgartner (prezent)
  • Facebook Vezi profilul
  • Instagram Vezi profilul
  • Site Vezi site-ul

Cariera Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, şofer de taxi şi secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului.

Vedeta a intrat în presă în anul 1994, la Tele7abc, după care a plecat la PRO TV. Mihaela Rădulescu a cunoscut faima la Antena 1, unde a prezentat emisiunea Duminica în familie'. Apoi, vedeta  a fost gazda mai multor emisiuni la diverse posturi de televiziune. Mihaela a fost și concurentă într-una dintre edițiile emisiunii 'Dansez pentru tine'.

Mihaela Rădulescu a realizat interviuri cu multe personalități din România sau internaționale, printre care Benjamin Netanyahu, Phil Collins, Catherine Deneuve, Harvey Keitel, Robert de Niro, Quentin Tarantino, Johnny Depp, Julio Iglesias, Marie-France Ionesco, Emir Kusturica și alții.

A realizat 4 filme documentare (regizor și scenarist) – „Irak- stelele deșertului”, „Musca din Periprava”, „Ostrovul meu ” (film comandat de WWF) și „Punem pariu că-i vară” (Premiul APTR). A regizat  videoclipul piesei „Curcubeu” (Bere Gratis) și videoclipul piesei „The wizdiz song” (Taxi).

Filme în care a jucat

Din 2006 scrie lunar o pagină de opinie în revista Elle.

Despre premiile pe care le-a obținut de-a lungul timpului pentru activitatea ei în televiziune, dar și pentru implicarea în activități caritabile, Mihaela Rădulescu mărturisește: 'Medalia pentru Fidelitate de la Regele Mihai… Și alte zeci de premii pentru televiziune și activitatea caritabilă, implicarea socială… Dar, nimic nu bate reverența și emoția din fața Regelui…'.

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori. În 1989, s-a măritat cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat. În 1997 s-a căsătorit cu cântărețul Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat acuzându-l că a înşelat-o, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat în 2008. Mihaela are un băiat pe nume Ayan, rezultat din căsnicia cu Elan Schwarzenberg.

 

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter