Cât încasează Cleopatra Stratan la un concert. Mai mult decât tatăl și soțul împreună

Publicat pe

Cleopatra Stratan continuă să fie una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și la 15 ani de la succesul cu piesa 'Ghiță'. În plus, tânăra de 19 ani a doborât un record pentru categoria ei de vârstă la nivel național, în ceea ce privește tariful pentru concerte. Cleopatra Stratan a ajuns să câștige mai mult decât celebrul ei tată, Pavel Stratan. Iată cât cere pentru un singur spectacol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan se bucură de notorietate, după ce tatăl său a lansat-o în showbiz încă de la o vârstă fragedă. Pe când avea doar 3 ani, adolescenta a lansat melodia Ghiță, care a fost un succes răsunător. În prezent, ea câștigă destul de bine din muzică, iar organizatorii de spectacole au dezvăluit onorariul Cleopatrei Stratan pentru un singur concert. Conform Playtech, solista strânge sume uriașe și din reclamele încasate pe conturile de socializare.

Cât încasează Cleopatra Stratan la un singur concert

'Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa 'Ghiță', pe care continuă să o interpreteze pe scenă', au declarat organizatorii de evenimente pentru Playtech.

Citește și: Cleopatra Stratan împlinește 19 ani în ziua în care aniversează un an de la logodnă! Mesajul lui Edward Sanda: „Soția mea…'

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie: „Nu ni se pare nimic neobișnuit'

Citește și: Ce planuri are Adrian Nartea după rolul din Vlad: „Merg peste ocean

Citește și: Ruxi și Anda Adam s-au certat la Bravo, ai stil: „Suferințele de orgoliu…'

În urmă cu ceva timp, Cleopatra Stratan mărturisea că păstrează și acum rochița pe care a purtat-o în videoclipul piesei ‘Ghiță’.

'Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat! Rochia din piesa 'Ghiță' am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine. Dar, mai am și două păpuși, acasă, realizate după chipul meu. S-au vândut rapid, la acea vreme. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total', declara Cleopatra Stratan.

Unde locuiesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda după căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat împreună după ce s-au căsătorit. Vestea a fost dată chiar de frumoasa cântăreață în cadrul unei emisiuni de televiziune. Tot ea a dezvăluit cum își împart acum treburile casnice.

„Ne-am mutat, nu mai e stres că suntem la distanță, am scăpat de distanță, ne-am relaxat din punctul ăsta de vedere. Mă bucur foarte mult că am venit în locul în care muncesc.

Bucureștiul este locul în care lucrez la carieră, aici am studioul, suntem aici împreună. Bucureștiul este nucleul carierei mele. Fiind aici îmi e mult mai ușor să monitorizez lucrurile.', a spus Cleopatra Stratan într-o emisiune tv, conform wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter