Cele mai periculoase zodii. Ar fi bine să nu îi superi

Publicat pe

Cele mai periculoase zodii. Atunci când vorbim despre supărări, planuri de răzbunare și situații tensionate, aceste cinci zodii sunt cele mai periculoase. Ele îți vor da impresia că totul este în regulă, însă vor acționa atunci când te aștepți mai puțin. Chiar dacă în viața lor de zi cu zi sunt persoane vesele și sociabile, atunci când sunt deranjați, devin cei mai mari dușmani pe care îi poți avea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele mai periculoase zodii. Atunci când vorbim despre acest subiect, trebuie să fim conștienți că fiecare dintre noi are o doză de răutate. Cu siguranță, unii și-o expun mai discret, alții o țin închisă cu lacătul, iar câțiva reușesc să o arate chiar și atunci când nu-și doresc asta. Există zodii care se încadrează în cea de a treia categorie, și care odată supărate, vor face orice pentru a se răzbuna.

Citește și: Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Citește și: Ce planetă guvernează fiecare zodie

Citește și: 3 zodii care nu au încredere în ele.Sunt cei mai sensibili

Citește și: Cele mai cuceritoare zodii.Ce metode de seducție au

Cele mai periculoase zodii. Gemeni

În fruntea clasamentului se numără Gemenii. Aceștia sunt extrem de răutăcioși atunci când sunt călcați pe nervi. Ba mai mult, dacă motivul supărării este unul bine-fondat, ei vor încerca pe cât posibil să se răzbune. Chiar dacă nu va fi într-un mod direct, veți simți cum aceștia vă urmăresc pentru a găsi cel mai bun moment să atace. În același timp, Gemenii sunt și extrem de manipulatori. Atunci când nu faci lucrurile așa cum ei își doresc, vor găsi o cale pentru a te convinge. Uneori poți să nici nu îți dai seama că ai fost manipulat!

Cele mai periculoase zodii. Scorpion

Multă lume are impresia că zodia Scorpion este cea mai toxică din horoscop. Adevărul este că aceștia nu sunt toxici, ci doar foarte corecți. Atunci când sunt călcați pe nervi sau contraziși, Scorpionii au cel mai bun mod de a se răzbuna. Te privesc în tăcere și analizează modurile în care ar putea să te facă să suferi. Chiar mai mult, dacă ajungi să dezamăgești o persoană născută sub acest semn zodiacal, poți să îți iei la revedere de la orice interacțiune cu aceasta. Te va privi cu superioritate, va încerca să te evite pe cât de mult posibil și nu va avea nicio urmă de regret pentru încheierea relației voastre.

Cele mai periculoase zodii. Pești

Deși Peștii sunt recunoscuți pentru faptul că se împrietenesc ușor și au mereu sufletul plin de căldură și iubire, atunci când sunt supărați, nu îi mai cunoști! Aceștia îți spun cu foarte mare ușurință adio și nu se uită în spate! Trecutul este un capitol încheiat pentru ei și nu s-ar întoarce acolo nici măcar cu forța. Ba mai mult, ei pot deveni periculoși în momentul în care încep să își piardă încrederea într-un om. Ar putea duce acest sentiment de gelozie și posesivitate la un nivel la care ar fi mai bine să te…ferești!

Cele mai periculoase zodii. Berbec

Berbecii nu puteau lipsi din această listă a zodiilor dure. Ei sunt înconjurați de foarte puțini oameni deoarece preferă calitate, și nu cantitatea. Atunci când sunt deranjați de o situație, aceștia încearcă să o trateze cu diplomație, însă cu un aer arogant. În momentele lor de competitivitate, aceștia pot exagera și dramatiza în așa fel încât să te simți destul de prost. Este foarte important să discuți cu ei la rece orice lucru te nemulțumește pentru că, deși sunt periculoși, nu sunt exagrați și pot înțelege atunci când dramatizează.

Vărsător

Ultimii din acest clasament sunt Vărsătorii. Aceștia se diferențiază de celelalte zodii datorită faptului că atunci când sunt deranjați de o situație, păstrează totul în interiorul lor. Deși acest lucru nu pare periculos, Vărsătorii sunt genul de persoane care iartă, dar nu uită. Chiar dacă situația dintre voi devine din nou roz, ei vor ține minte faptul că în trecut le-ai făcut rău. Vor aduna informații, vor face cercetări referitoare la ceea ce te supără și vor acționa atunci când te aștepți mai puțin.

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter