Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun

Publicat pe

Există cupluri care se ceartă tot timpul, însă împăcarea este dulce de fiecare dată. Deși par că sunt pe punctul de a se despărți, există ceva care îi ține împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se știe că neînțelegerile pot distruge o relație, însă sunt persoane pentru care certurile nu înseamnă mare lucru. Dimpotrivă, îi apropie tot mai mult. Pentru cei care cred în astrologie, vor fi uimiți să afle că există perechi de zodii care se ceartă încontinuu, dar tot se iubesc. Astrele susțin că o discuție în contradictoriu combinată cu atracția sexuală poate crea o legătură și mai strânsă.

Deși aceste cupluri sunt tot timpul puși pe harță, pe atât de repede se și împacă, spre uimirea tuturor. Vestea bună este că despărțirea nu durează foarte mult în cazul lor și reușesc, de cele mai multe ori, să se împace în dormitor. Mai jos, vă prezentăm combinațiile de zodii care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun.

Citește și: Horoscop 27 septembrie 2021. Zodiile care se îndrăgostesc

Citește și: Cele mai stresate zodii. Fecioarele și Capricornii sunt cap de listă

Citește și: De ce s-au despărțit miliardarul Elon Musk şi cântăreața Grimes: „Încă ne iubim!”

Citește și: Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi, în direct: „E o femeie…'

Berbec și Leu

Aceste semne zodiacale formează un cuplu efervescent, iar doza de ceartă dintre ele este la ordinea zilei. Certurile aprinse pot face această relație extrem de dificilă, dar își doresc amândoi ca lucrurile să funcționeze. Cu toate că mereu sunt în dispută, Berbecul și Leul dau dovadă de sinceritate. Ambii sunt impulsivi pe moment și nu vor nici în ruptul capului să ajungă la un compromis. După o ceartă aprigă, Berbecul și Leu ajung să se împace în pat.

Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun – Gemeni și Balanță

Sunt semne de aer cu o compatibilitate mare în dragoste. Gemenii și Balanța se înțeleg bine la suprafață, dar există și anumite probleme care apar. Gemenii adoră să conducă, iar Balanța să primească indicații. Pe de altă parte, Gemenii încep să se plictisească atunci când cineva îi lasă să preia frâiele fără să obiecteze. Atunci când ajung să se certe, cele două semne zodiacale spun tot ceea ce gândesc direct și cred că părerea lor este cea care contează. În schimb, ei conștientizează că certurile din cuplu îi fac să evolueze mai mult.

Scorpion și Rac

Scorpionul și Racul se vor certa tot timpul, însă ambii au o dorință înnăscută pentru stabilitate și pentru o legătură emoțională puternică. Sunt semne zodiacale cu puține emoții, acesta fiind motivul principal care generează conflicte. Deși se ceartă des, pasiunea dintre cei doi este vie.

Zodiile care se ceartă tot timpul, dar au o pasiune ieșită din comun – Săgetător și Pești

Sunt diferiți și se vor isca certuri din orice. Atât Săgetătorul, cât și Peștii, sunt îndrăgostite de viață și își doresc să trăiască din plin. Sunt extrem de aventuroși, dar dau greș când vine vorba de angajamente și implicare emoțională. Peștii vor avea mereu pretenții de la un Săgetător, însă fiecare va avea o opinie diferită în ceea ce privește o relație liniștită. Ajung să se certe des, dar Peștii ajung să lase mult de la ei pentru o împăcare cu Săgetătorul. Împăcarea între ei vine când ajung în dormitor, iar pasiunea își spune cuvântul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter