De ce s-au despărțit miliardarul Elon Musk şi cântăreața Grimes: "Încă ne iubim!"

Publicat pe

Elon Musk, fondatorul Tesla şi SpaceX, şi cântăreaţa canadiană Grimes au confirmat că s-au despărțit după trei ani. Miliardarul a confirmat că el și cântăreața canadiană sunt „semi-separați”, dar se iubesc în continuare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elon Musk a precizat și motivul despărțirii de Grimes, mama copilului său botezat X Æ A-Xii. Miliardarul a dezvăluit că distanța este cea care le-a afectat relația și nu este vorba despre alte persoane, cum s-a speculat.

De ce s-au despărțit miliardarul Elon Musk şi cântăreața Grimes: "Încă ne iubim!"De ce s-au despărțit miliardarul Elon Musk şi cântăreața Grimes: "Încă ne iubim!"

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune', a declarat Musk pentru PageSix.

„Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles', a mai spus Elon Musk. „Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată'.

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 și fiul lor, X Æ A-Xii, a venit pe lume anul următor.

Musk a povestit că îl vor creşte împreună pe fiul lor, care are un an şi se numeşte X Æ A-12 Musk, un nume care stârneşte critici pe reţelele de socializare din cauza faptului că este dificil de pronunţat. 

Citește și: Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Artistul a avut deja un concert

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub: „O voi cere pe Viviana de soție’

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:'Mă bruschezi!'

Săptămâna trecută, cei doi au fost prezenţi la gala Met, dar au apărut pe covorul roşu separat, deşi cu o zi înainte au fost fotografiaţi plimbându-se împreună prin New York, scrie News.ro.

CEO-ul Tesla mai are șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și a murit la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (17 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (15 ani).

Ce avere uriașă are Elon Musk

Elon Musk l-a devansat pe fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind al treilea cel mai bogat om de pe planetă. Miliardarul are o avere totală de 126,8 miliarde de dolari. 

Potrivit Forbes, averea lui Elon Musk a crescut datorită acțiunilor Tesla, care valorează acum de patru ori mai mult decât valorau la jumătate lunii martie. Per total, Elon Musk a înregistrat o creștere de peste 100 de miliarde de dolari de la începutul anului. Acțiunile Tesla au crescut masiv după ce compania a fost selectată pentru indicele S&P 500, în care se regăsesc cele mai puternice companii din Statele Unite ale Americii. 

Elon Musk conduce companiile SpaceX, PayPal, Solar City și Tesla. Miliardarul a fost cuplat cu Justine Wilson, Talulah Riley sau Amber Heard. În mai 2020, logodnica sa, Grimes, a adus pe lume cel de-al șaptea copil al miliardarului. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter