Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Artistul a avut deja un concert

Publicat pe

Cum arată Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Celebrul cântâreț de muzică folk, a fost internat, în urmă cu câteva sâptămâni, de urgență, la Spitalul Clinic de Nefrologie 'Carol Davila' din București. După ce a ieșit din spital, artistul nu a așteptat prea mult până să se întoarcă pe scenă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Atunci, Victor Socaciu acuza probleme renale după transplant. Artistul suferă și de diabet, dar a fost infectat și cu COVID-19, în luna aprilie 2021, fiind internat timp de 3 săptămâni.

Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Artistul a avut deja un concertCum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Artistul a avut deja un concert

Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital

Cum arată și cum se simte Victor Socaciu, după ce a ieșit din spital. Pe 25 septembrie, vindecat, formă bună, Victor Socaciu a reușit să urce pe scena de la Alba Iulia, la Festivalul Național 'Ziua de Mâine', și a susținut un recital care a impresionat pe toată lumea.

Victor Socaciu și-a făcut apariția pe scena din Alba Iulia cu zâmbetul pbuze, și le-a cântat fanilor melodiile lor preferat, iar atmosfera a fost una incendiară, scrie fanatik.ro.

Citește și: Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: „Am aflat de…”

Citește și: Victor Socaciu s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte după 3 săptămâni în spital

În ultima perioadă a tot avut probleme de sănătate


Pe data de 27 august, Victor Socaciu a anunțat, pe pagina sa de socializare, că în ultima perioadă a avut câteva 'probleme de sănătate', însă lucrurile se îndreaptă spre normalitate și se află în convalescență.

'Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență.

Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!', a scris atunci artistul în mediul online.

Artistul a ajuns la dializă în anul 2009, ca urmare a unui diabet care i-a generat insuficienţă renală cronică. I s-a recomandat transplantul, ca unică soluție pentru a scăpa de dializă, iar artistul s-a înscris pe lista de transplant.

După o lună de zile, Victor Socaciu a fost anunțat că s-au găsit rinichi compatibili, iar apoi a fost operat la Cluj.

Victor Socaciu a debutat pe scenă în 1970, cu trupa rock Zodiac

Victor Socaciu are 68 de ani și a debutat pe scenă în 1970 cu trupa rock Zodiac. Socaciu a devenit, apoi, producătorul Festivalului Național – Concurs de muzică folk „Om bun' și al Festivalului Național – Concurs „Cântecul de dragoste'.

Între 1997-1999, a prezentat o emisiune săptămânală la TVR și alta la Național TV. Victor Socaciu a colaborat cu toți folkiștii din Cenaclul Flacăra.

El a primit Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc, premiu oferit de Ministerul Culturii în 2002, dar și Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria B – 'Muzică', în anul 2004, pentru contribuțiile deosebite în activitatea artistică și culturală din țara noastră, pentru promovarea civilizației și istoriei românești'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter