Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express și de unde i se trage porecla

Publicat pe

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Vedeta a plecat în aventura vieții lui pe drumul Împăraților alături de prietenul și colegul său, Emi. Cei doi concurenți s-au remarcat, încă de la început grației carismei și simțului umorului pe care îl au.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Ei bine, în buletinul vedetei în dreptul numelui apare Iulian-Adrian Popescu, iar familia îl alintă Adi.

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express și de unde i se trage poreclaCare este numele real al lui Cuza de la Asia Express și de unde i se trage porecla

„Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)', a explicat concurentul de la Asia Express.

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express. Cine i-a pus porecla

Care este numele real al lui Cuza. Comediantul de la Noaptea Târziu spune că porecla a căpătat-o încă din copilărie.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă', spunea el în trecut.

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express

Citește și: Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații

Citește și: Willie Garson, actorul din „Sex and the City’, a murit. Mesajul sfâșietor al fiului său

Citește și: Loredana Groza neagă că are COVID-19 și că e internată în spital: „ Am avut nişte probleme…’

Ce studii are Cuza de la Asia Express

Cuza de la Asia Express sezon 4 a devenit celebru după ce parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat, de atunci, peste 1,8 milioane de adepți.

Concurentul plecat în cursa de pe 'Drumul Împăraților' este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. La scurt timp, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost pe placul lui.

Cuza participă la Asia Express împreună cu Emi

Cuza și Emi sunt foarte încântați că au participat la Asia Express, sezonul 4, emisiune difuzată de Antena 1. De asemenea, acesta a mai spus că aventura de pe Drumul Împăraților a fost și un test pentru prietenia lor.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă.

Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter