Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât...”

Publicat pe

Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express de o tânără care le-a ieșit în cale. Deși e de abia începutul sezonului 4 de la Asia Express, concurenții sunt deja puși în situații mai mult sau mai puțin plăcute care îi iau prin surprindere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express. În ultimul episod al emisiunii Cuza și Lidia Buble au avut parte de același tratament afectuos din partea unei tinere. Găsirea transportului pentru a se deplasa de la o misiune este una dintre cele mai mari probleme pe care concurenții le întâmpină.

Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât...'Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât...'

Lidia Buble și Cuza, sărutați de o turcoaică

Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express. Cuza și Emi au oprit o mașină în care se aflau două tinere, însă după câteva discuții, acestea au decis să îşi continue drumul. Dar, peste zece minute tinere s-au răzgândit.

Lidia Buble și Cuza au fost sărutați pe rând la Asia Express. Cuza, fericit că a plecat de pe loc, a cerut-o în căsătorie pe una dintre tipe, o turcoaică. După diverse glumițe între ei, vedeta de la noi și turcoaica s-au sărutat cu patos!

„La un moment dat, fata mea se lasă… Ăsta (n.r. Emi), prostul pământului striga 'Kiss, kiss' (n.r. sărut). Și eu… 'Da, kiss, kiss'. Și începe măi, bossule, să mă pupe pe gât și eram așa… 'E bine!', a spus Cuza la Antena 1.

Citește și: Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express

Citește și: Cosmin și Eliza Natanticu, prima ceartă la Asia Express

Citește și: Prințesa Beatrice a născut o fetiță!Regina Elisabeta a II-a e străbunică a 12-a oară

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au logodit:„Îmi tremură genunchii’. Cum arată inelul

Lidia Buble a avut parte de aceelași tratament

Ulterior, după ce i-au lăsat pe băieți la cazare, cele două tinere le-au ajutat și pe Lidia Buble și sora ei. Ei bine, nici Lidia Buble n-a scăpat de sărutat.

Imaginile amuzante au fost date pe post de Antena 1, spre bucuria telespectatorilor care au așteptat atâta timp începutul sezonul 4 de la Asia Express.

În ultima etapă de la Asia Express Lidia Buble și sora lui, Estera au ocupat locul trei, după familia Natanticu și familia Petre.

Cine sunt concurenții Asia Express 4

Cele nouă perechi din Asia Express, sezonul IV, sunt: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, dar și Lorelei și Zarug.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter