Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Publicat pe

Cine este Maria Speranța de la Asia Express? După Nico și Alexandra Matei, un o nouă echipă mamă-fiică participă la Asia Express. Maria Speranța este fiica Adrianei Tradafir și amândouă vor face echipă sezonul 4 al reality show-ului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Maria Speranța de la Asia Express? Nouă echipe și-au anunțat prezența în cel de-al patrulea sezon, pe Drumul Împăraților. Printre acestea se numără și Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. Iată câteva detalii despre fiica actriței.

Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana TrandafirCine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Cine este Maria Speranța de la Asia Express

Cine este Maria Speranța de la Asia Express? Maria Speranța are 20 de ani, mama ei, actrița Adriana Trandafir, fiind extrem de mândră de ea. Tânăra nu i-a călcat pe urme mamei sale, ci a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

Maria Speranța studiaza la Haga, secția de Marketing, la Relații Internaționale. „Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul ca să fie admisă la facultate, Maria Speranța a avut de completat un chestionar.

Și una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut: care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: «Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea». M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu… Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine', povestea Adriana Trandafir într-un interviu acordat libertatea.ro.

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic:”Am îmbătrânit 10 ani!”

Citește și: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, participă la Asia Express:„O să ne testăm limitele'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu'

Maria Speranța mai are un frate

Maria Speranța de la Asia Express mai are un frate, cu 10 ani mai mare.

Fratele Mariei Speranța a crescut de la 7 ani cu tatăl său, după ce actrița a pierdut custodia. Maria Speranța a venit pe lume pe când actrița avea 45 de ani. La acest moment, Maria și fratele ei au relație bună, fiind foarte buni prieteni.

De ce participă Maria Speranța la Asia Express

Înainte de a pleca la Asia Express, Maria Speranța a susținut că participă la acest show pentru a-și testa limitele. Va face echipă cu mama ei și se declară pregătită să înfrunte orice situație, ambiația jucând un rol important în această aventură.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite.

O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?', a spus Maria Speranța înainte de a pleca pe Drumul Împăraților.

Maria Speranța a avut nevoie de îngrirjiri medicale la Asia Express

Maria Speranța s-a confruntat cu probleme de sănătate încă din primele zile la Asia Express.

„Am avut parte de o zi foarte grea, când am început ziua fără Maria Speranța, neștiind nimic de ea, că a spus că a luat-o medicul, că nu s-a simțit bine și am fost în cea mai cumplită situație din care am îmbătrânit 10 ani. Am plecat în cursă singură’, a povestit Adriana Trandafir.

Cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir a mărturisit că nu a vrut să vină în emisiune cu fiica ei pentru că a simțit multă teamă.

Trebuie să recunosc. Mi-a fost frică’, a zis concurenta Asia Express.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter