Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express: "Nu mai înțelegeam nimic"

Publicat pe

Connect-R a avut o criză de spondiloză cervicală. Concurentul de la Asia Express a făcut un lucru neobișnuit pentru a scăpa de dureri! Colegul său de echipă a rămas uimit când a văzut ce facea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Connect-R și Shift fac echipă sezonul acesta la Asia Express. Nici bine nu a început emisiunea, că artistul s-a confruntat cu o problemă de sănătate. Concurentul a parte de o criză de spondiloză cervicală și a apelat la un truc neobișnuit.

Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express: "Nu mai înțelegeam nimic"Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală la Asia Express: "Nu mai înțelegeam nimic"

Din a doua zi a competiției, concurenții s-au confruntat cu diferite probleme. Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală, iar colegul lui de echipă a încercat să facă tot posibilul să îl ajute.

Citește și: De ce a vrut Connect-R să plece de la Asia Express: „A fost suferință'

Citește și: Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu: „Am tras o sperietură”

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu: „Sunt căsătorit doar o dată'

Connect-R a avut o criză de spondiloză cervicală la Asia Express

Cea de-a doua zi de la Asia Express a adus situații neplăcute pentru concurenți. După ce au reușit să treacă de prima probă, Connect-R și Shift au pornit spre următoarea destinație.

Însă, din cauza oboselii, dar și al rucsacului extrem de greu, Connect-R a suferit o criză de spondiloză cervicală.

„Oboseala își spunea cuvântul, nu mai înțelegeam nimic, nici unde să mă uit, nici pe unde să o iau. La un moment dat fac o criză de spondiloză cervicală. Mă doare cervicala foarte tare. Maica mea, vai, vai, vai, vai.”, a dezvăluit artistul la Asia Express.

Pentru că această durere pornise, de fapt, de la greutate pe care o purta în spate, artistul a decis să arunce din lucrurile de care nu avea nevoie. La un moment dat, cântărețul a vrut să arunce sacul de dormit, însă colegul de echipă l-a sfăuit să nu facă asta.

„Este important să avem sacii de dormit cu noi. Nu este cea mai bună opțiune să dormi la cort, dar nu se știe niciodată.”, a mărturisit Shift la Asia Express.

Într-un final, concurentul a decis să își golească rucsascul. Astfel, a reușit să treacă peste problema cu care se confrunta.

Connect-R vorbește despre Asia Express

Connect-R a decis să participe la Asia Express alături de Shift, prietenul lui de peste 10 ani. Artistul recunoaște că a întâmpinat dificultăți de-a lungul competiției.

'E greu…cel mai greu, rucsacul, ca să zic așa, are în jur de 17 kg. Mi-am luat de acasă niște lucruri, le-am aruncat. Am aruncat tot din el, e greu, foarte greu. Nu avem nici o condiție. Autostopul e greu… Facem în jur de 15 km și Dumnezeu ne e martor pentru treaba asta, chiar nu e ușor și vă spun sincer eu am vrut să renunț', a mărturisit Connect-R.

sursă Instagram și captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter