Cine este Connect-R de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el

Publicat pe

Cine este Connect-R de la Asia Express. Artistul participă alături de Shift la show-ul mult așteptat de români de la Antena 1. Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4 și se bucură din plin de această experiență unică din viața sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artistul a semnat contractul cu Antena 1 și a plecat în aventura vieții sale. Connect-R este concurent la Asia Express sezonul 4. Cântărețul a fost însoțit de amicul său, Shift. Plecarea pe Drumul Împăraților a fost una plină de surprize, dar și emoționantă pentru artist.

Cine este Connect-R de la Asia Express. Tot ce nu știi despre elCine este Connect-R de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el

„Abia așteptăm să plecăm, pentru că… cu cât ne apropiem de plecare crește presiunea. Nu știm sincer ce ne așteaptă și de aia nu ne-am gândit la nicio strategie. Cea mai mare frică e frica de noi, că nu știm… cât o să ne suportăm pe noi înșine, la nivel individual, că noi doi nu cred că o să avem probleme', au declarat Shift și Connect-R pentru Antena Stars înainte să plece la Asia Express.

Citește și: Ce l-a convins pe Connect-R să participe la Asia Express: „De doi sau trei ani primesc oferta asta'

Citește și: Connect-R recunoaște că a avut probleme cu viciile: „Am băgat prafuri până nu am mai știut de mine'

Citește și: Connect-R și Shift, după ce s-au întors de la Asia Express: „Ne-am descurcat greu'

Citește și: Ce dificultăți au întâmpinat Connect-R și Shift la Asia Express: „Am vrut să renunț'

Cine este Connect-R de la Asia Express

Numele din buletin al lui Connect-R de la Asia Express este Ștefan Relu Mihalache. Artistul a fost elev la școala nr. 171 „Petre Ispirescu', iar la vârsta de 8 ani și-a început cariera ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R.

Connect-R a intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, 'Observ'. Puțini știau că artistul, în 2006, a fost primul rapper care în acel an a evoluat pe scena Eurovisionului. El a reprezentat atunci Republica Moldova alături de Arsenie Toderaș cu piesa 'Loca'.

Cine este Connect-R de la Asia Express? În 2010, artistul participat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender'.

Connect-R a fost căsătorit cu Misha, femeia cu care are și o fetiță pe nume Maya. Cei doi au divorțat în urmă cu 4 ani, însă au păstrat o relație bună de dragul copilului.

FOTO: Facebook, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter