Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el 

Publicat pe

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Fostul jurat de la Românii au talent a participat alături de soția lui, Elwira Petre, la Asia Express, sezonul patru. După ce a încheiat colaborarea cu Pro TV, Mihai Petre s-a ocupat mai mult de emisiunea sa de pe Youtube, ‘Mihai Petre Show’. Iată tot ce nu știai până acum despre el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Celebrul dansator a decis să pornească în aventura vieții lor, la Asia Express, alături de mama copiilor săi, Elwira. Cei doi fac parte din cele nouă perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de la Asia Express, ‘Drumul Împăraților’.

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre el 

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Deși a acceptat să participe în noul sezon de la Asia Express, Mihai Petre a povestit în Jurnal de Asia cât de greu poate să îi fie dormitul în condiții grele, cerutul de hrană, însă mai ales practicarea autostopului. Mai mult de atât, el se temea că va ceda psihic la un moment dat. 

Cine este Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express. A fost jurat la MasterChef

Citește și: Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Citește și: Schimbări la Acces Direct. Când revine emisiunea la TV și la ce oră începe

Citește și: Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

'Eu sunt sigur că suntem o echipă puternică, de-aia merg în Asia Express, ca să văd cât mă ține și dacă suntem cu picioarele pe pământ. Asia Express e viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Nu e prima dată când pe mine mă lovește realitatea dur. Noi avem ceva experiență cu anduranța asta și eu sper că încă o mai avem.

Știm că trebuie să facem autostopul, știm că trebuie să dormim în condiții foarte nasoale. Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, am dormit și pe barcă, am dormit în frig, în grote, dormi oriunde, n-ai ce face, deja am început să sar în pat noaptea, o să am o cădere psihică 100%. Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem', a mai spus Mihai Petre.

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Cât de greu i-a fost la filmări

Cine este Mihai Petre de la Asia Express. Cu toate că i-a fost greu și a trecut prin momente dificile la filmările din Turcia, acesta a declarat că va rămâne una dintre cele mai frumoase amintiri ale sale.

„Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain”, a spus coregraful pentru a1.ro. 

În Asia Express, sezonul patru, participă în total 9 perechi de vedete. Pe lângă Elwira și Mihai Petre se numără și următorii: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug,

Mihai Petre de la Asia Express, căsnicie fericită cu Elwira Duda

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, iar împreună au două fetițe, pe nume Catinca și Ilinca. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani. Elwira este originară din Polonia, iar cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, la o probă de dans.

'Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi', a spus Elwira Petre, potrivit a1.ro.

Mihai Petre, dat afară de la PRO TV

În luna octombrie a anului trecut, Mihai Petre a fost anunțat că nu va mai face parte din echipa Românii au Talent. Vestea nu i-a picat prea bine dansatorului, care își dorea enorm să rămână la masa juraților.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba ceva la masa juriului. Se dorește aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur. Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține un echilibru acolo, în juriu.', a spus Mihai Petre într-un interviu pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter