Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Publicat pe

Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Elwira Petre participă alături de soțul ei, Mihai Petre, la Asia Express, sezonul patru. Dacă despre el se cunosc destul de multe informații, puțini știu detalii despre frumoasa blondină. La 39 de ani, aceasta se laudă cu o siluetă de invidiat, dar și cu o carieră pe care mulți și-o doresc. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Elwira Petre a decis să pornească alături de soțul ei, Mihai Petre, în aventura vieții lor, la Asia Express. Astfel, cei doi fac parte din cele 9 perechi de vedete care se întrec într-o competiție de neuitat și, cu siguranță, inedită.

Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre eaCine este Elwira Petre de la Asia Express. Tot ce nu știi despre ea

Cine este Elwira Petre de la Asia Express. Deși atât Elwira Petre s-a arătat entuziasmată să participe la Asia Express, sezonul patru, a recunoscut că inițial și-a ridicat mai multe semne de întrebare. Blondina a mărturisit că, din cauza unor factori, nu credea că ea și soțul ei vor mai pleca în Asia Express. Curiozitatea a fost cea care i-a determinat însă să participe, pentru a nu rata o astfel de ocazie specială.

„Când am primit propunere de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil? Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a declarat Elwira Petre de la Asia Express.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, frustrați și stresați la Asia Express 4:”Suntem ca ultimii câini!”

Citește și: Cum arată fetițele lui Mihai Petre.Catinca și Ariana au crescut și seamănă cu Elwira, mama lor

Citește și: Mara Bănică este însărcinată a doua oară!Jurnalista pleacă de la Antena 1

Citește și: Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit.A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate

Cine este Elwira Petre de la Asia Express

Soția lui Mihai Petre se laudă cu o biografie bogată. Elwira Petre s-a născut în Koszalin, Polonia. Pe lângă o frumusețe răpitoare, ea a fost înzestrată și cu un talent incontestabil. Aceasta e cunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes practicante de dans sportiv din România, în ultimii 20 de ani. Pasiunea pentru dans a moștenit-o din familie, de la unchiul său, de profesie tot dansator.

Tot despre cariera ei se cunoaște că Elwira Petre a fost campioană națională a României în anii 2002, 2003 și 2004. Ea și soțul ei au fost prima pereche din țară care a reușit să ajungă în primele 50 de locuri ale lumii la IDSF World Ranking List, în anul 2004.

Tot ce nu știai despre Elwira Petre

Cât despre partea sentimentală, Elwira Petre de la Asia Express și Mihai Petre s-au cunoscut în Republica Moldova. Dansatorul avea nevoie de o nouă parteneră, după ce colega lui se accidentase. Se pare că pasiunea pentru dans i-a unit pe viață, devenind ulterior parteneri de cuplu.

„Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', a mărturisit soțul Elwirei Petre.

În prezent, Elwira și Mihai Petre sunt părinții a două fetiție superbe. Catinca și Ariana îi seamănă dansatoarei, moștenindu-i frumusețea ieșită din comun. Deși a devenit mamă de două ori, Elwira Petre continuă să se laude cu o siluetă ca de zeiță.

În Asia Express, sezonul patru, participă în total 9 perechi de vedete. Pe lângă Elwira și Mihai Petre se numără și următorii: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug,

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter