Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra - Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

Publicat pe

Ieri, pe data de 23 august, în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost dublă sărbătoare. Soția prezentatorului TV și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cei doi au aniversat și 13 ani de căsnicie. Astăzi, vă prezentăm câteva imagini de colecție de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță, pe care puțină lume le-a văzut. Iată cum arătau cei doi atunci când s-au căsătorit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andra și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, din România. În prezent, cei doi sunt părinții a doi copii superbi, Eva și David. Puțini știu însă cum arătau aceștia la începuturile poveștii lor de dragoste. Astfel, ne-am propus să vă arătăm câteva imagini de colecție de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță.

Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra - Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicieImagini de colecție de la nunta cuplului Andra - Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

Andra și Cătălin Măruță au făcut nunta în urmă cu 13 ani, pe data de 23 august. Aceasta este și data la care artista s-a născut, astfel că ieri, în familia lor, a fost dublă sărbătoare.

Citește și: Andra împlinește azi 35 de ani și 13 de la nuntă.Familia Măruță sărbătorește la Roma

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc:„A făcut niște chestii foarte urâte'

Citește și: Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit:„Am ajuns de urgență, am spart ușa și…'

Citește și: Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit.Cât de schimbat e dirijorul

Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță

Cei doi s-au căsătorit religios, în fața lui Dumnezeu, la Târgu-Mureș. Nunta a avut loc după ce, cu 10 zile în urmă spuseseră „DA', în fața ofițerului Stării Civile, în Capitală.

„La mulți ani de două ori pentru că astăzi împlinim 13 ani de când ne-am căsătorit. La mulți ani, Cătălin! Te iubesc!', i-a spus ieri Andra lui Cătălin Măruță, la InstaStory.

Frumoasa artistă și soțul ei au optat pentru o nuntă cu tradiții. Astfel, ei au ținut cont și de „furatul miresei'. Andra a fost „furată' de către un grup de prieteni. Pentru a o răscumpăra, după cum spune obiceiul, acesta a trebuit să facă un „sacrificiu'. Cătălin Măruță a trebuit să cânte și să danseze breakdance, provocare pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Au aniversat recent 13 ani de căsnicie

După cum puteți vedea în imaginile din GALERIA FOTO, Andra și Cătălin Măruță au strălucit la cea mai importată zi din viața lor. Cântăreața a arătat ca o prințesă, purtând o rochie albă, cu pietricele în partea de sus. Nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos. Prezentatorul TV a arătat perfect într-un costum negru, cămașă albă și cu papion negru la gât. Desigur, cel mai frumos accesoriu purtat de amândoi la nuntă a fost zâmbetul uriaș, simbol al fericirii lor.

Totodată, în cadrul pozelor de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță, postate pe andraonline.ro, se poate vedea că le-au fost alături nume mari din showbiz. La fericitul eveniment au participat atunci Adela Popescu, Dana Rogoz, Keo, Adrian Enache și alte celebrități.

Cum a fost Andra cerută în căsătorie

În urmă cu câteva luni, Andra a descris momentul în care a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. Conform spuselor ei, evenimentul petrecut în urmă cu mai mulți ani, a fost unul extrem de romantic. Cătălin Măruță și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție Veneția, pe gondolă. Cântăreața a fost atât de emoționată, încât îi tremurau picioarele, și îi era frică să nu cadă în apă.

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneţia. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta în italiană.

Nu mai ştiu ce melodie era, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor’, povestea Andra la Românii au talent.

Sursă foto: Instagram & andraonline.ro

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter