Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan: „Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta”

Publicat pe

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut o nuntă neconvențională, iar foarte mulți internauți i-au blamat pentru alegerile făcute. În acest sens, mirele a oferit o declarație acidă pe marginea acestui subiect, precizând că important la o nuntă este ca mirii să se iubească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o petrecere de nuntă ca-n povești în urmă cu o săptămână, iar la finalul săptămânii trecut au organizat cununia religioasă. Cei doi i-au avut alături doar pe părinți și și-au jurat iubire și credință veșnică în fața lui Dumnezeu, în Chișinău. Cu toate acestea, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut o nuntă neconvențională, pentru că nu și-au dorit nași și au renunțat în totalitate la tradiții.

Citește și: Dan Negru, după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda: „A trecut la alt desert”

Citește și: Totul despre nunta cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Moment emoționant între mireasă și tatăl ei

Citește și: Edward Sanda face primele declarații, după ce s-a zvonit că iubita lui, Cleopatra Stratan, ar fi însărcinată: „De la noi o să știți întotdeauna…'

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm…'

Chiar dacă majoritatea internauților i-au felicitat pe cei doi pentru alegerile făcute și au ținut morțiș să îi laude pentru simplitatea care a caracterizat evenimente, au existat și persoane care i-au luat la rost pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru că au ales să nu aibă nași de nuntă. De altfel, pe rețelele de socializare au apărut și comentarii răutăcioase cu privire la ținutele celor doi.

Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan: „Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta'Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan: „Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta'

Edward Sanda a răbufnit. Ce le-a transmis răutăcioșilor după nunta cu Cleopatra Stratan

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta!

Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 10000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face„! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! Trăim în prezent', a scris Edward Sanda după nuntă, pe contul său de Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, felicitați pentru alegerile făcute

Cu toate acestea, există și multe persoane care au ținut să-i felicite pe tinerii proaspăt căsătoriți pentru alegerile făcute.

„Sunteți doi tineri atât de frumoși și curați”; „Doamne ajută, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor vă dă mult mai multă frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo”; „Felicitări! O viață lungă și plină de iubire să aveți”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe conturile de socializare ale Cleopatrei Stratan și ale lui Edward Sanda, după nuntă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter