Totul despre nunta cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Moment emoționant între mireasă și tatăl ei

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta în weekend, iată toate detaliile! Cei doi s-au distrat ca în povești și au dezvăluit pe rețelele de socializare că și-au dorit un eveniment relaxat, care a ieșit pe placul lor. La nunta tinerilor au avut loc mai multe momente emoționante, iar Cleopatra Stratan a atras toate privirile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august și și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat, prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat cel mai fericit eveniment din viața lor într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov. Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au numărat, în mod evident, rudele și apropiații celor doi, dar și colegi de breaslă precum Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Soica Mario etc.

Citește și: Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?”

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută împreună: „Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii…'

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm…'

Citește și: Edward Sanda face primele declarații, după ce s-a zvonit că iubita lui, Cleopatra Stratan, ar fi însărcinată: „De la noi o să știți întotdeauna…'

Buchetul a fost prins de Anastasia Sandu, care este solistă și fostă concurentă la emisiunea „The Four'. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o nuntă emoționantă și invitații s-au distrat de minune. S-a dansat mult, s-a și cântat, având în vedere că a fost nunta a doi cântăreți, dar nu au lipsit nici momentele în care s-a plâns.

Totul despre nunta cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Moment emoționant între mireasă și tatăl eiTotul despre nunta cuplului Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Moment emoționant între mireasă și tatăl ei

Cleopatra și tatăl ei, Pavel Stratan, moment emoționant la nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dat start distracției la nunta lor după valsul mirilor. Cei doi s-au mișcat în tandem pe ritmurile unei melodii de dragoste semnată de Calum Scott, fost câștigător X Factor Marea Britanie. „You are the reason' a fost piesa care i-a emoționat atât pe miri, cât și pe invitați.

Ulterior, Pavel Stratan a pregătit un moment plin de emoție pentru fiica lui care a îmbrăcat rochia de mireasă la scurt timp după ce și-a sărbătorit majoratul. Socrul mic și mireasa au cântat împreună, apoi, semn că nimic nu va putea rupe vreodată legătura extrem de puternică existentă între cei doi.

Ce verighete au ales Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Ei bine, dacă vedetele caută decoruri și torturi cât mai spectaculoase la nunta, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis ca laitmotivul serii să fie simplitatea. De la rochia de mireasă tip furou din mătase, până la aranjarea localului și tort, totul a fost simplu, elegant și rafinat. Tortul nu a fost unul cu etaj, așa cum ne-am fi așteptat, ci o inimă imensă albă, ornată cu fructe de pădure roșu aprins, iar invitații s-au adunat rapid în jurul mesei să îi felicite pe fericiții miri.

De asemenea, verighetele celor doi sunt gravate cu numele lor! Pe interiorul inelului Cleopatrei Stratan apare numele partenerului său și la Edward Sanda observăm gravat „Cleopatra', scris caligrafic, de mână. Edward Sanda și Cleopatra Stratan își doreau de ani buni să facă nunta și iată că așteptarea a meritat, pentru că evenimentul a fost unul lăudat de toți invitații.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter