Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc: „A făcut niște chestii foarte urâte”

Publicat pe

Alexandra Stan a fost invitată, în urmă cu puțin timp, în cadrul podcastului prezentat de Damian Drăghici, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții ei, printre care statutul de femeie căsătorită, posibilitatea de a deveni mamă, dar și dezamăgirile pe care le-a trăit de când activează în industria muzicală. Și a dezvăluit că ea și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că, așa cum povestește chiar Alexandra, de curând între ea și Cătălin Măruță a apărut un conflict. Cântăreața spune că prezentatorul de la Pro TV atât de tare că nu mai vrea să mai meargă niciodată într-o emisiune moderată de el. Se pare că cei doi chiar nu-și mai vorbesc:

Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc: „A făcut niște chestii foarte urâte'Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc: „A făcut niște chestii foarte urâte'

„Am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa… adică cu toate că multă lume vorbea despre el, că ce face el la TV.

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casă de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste dată de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu-mi mai acopăr burtă, că sunt însărcinată și chestii d-astea.

Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu să o mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treaba cu oamenii și toți oamenii m-au călcat în picioare', a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Alexandra Stan: „M-au furat și m-au bătut”

Totodată, Alexandra a rememorat, cu această ocazie și o parte dintre problemele pe care le-a avut în trecut. Vedeta a fost desfigurată din bătaie de fostul ei manager. Totul s-a petrecut în 2016.

„Detest, poate e mult spus..dar am foarte foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine…deci au avut și ei un artist și m-au luat și m-au furat și m-au și bătut și m-au lăsat în fundul gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi. Și așa se comportă în continuare unii din industria asta cu mine, să știi', a mai spus Alexandra Stan.

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie

Citește și: Viviana Sposub, relație neștiută cu asistentul lui Cătălin Măruță

Alexandra Stan a câştigat primii bani din muzică la 19 ani

La 18 ani, a urcat pe scena festivalului Mamaia. Mai mulți impresari au remarcat-o rapid şi i-au bătut la uşă. A semnat cu doi agenți foarte tineri, și ei la început de drum. Banii au venit nesperat de repede, iar Alexandra a început să-şi ajute familia.

„Tata îmi zicea că nu iau câţi bani ar fi trebuit, mama îmi făcea socoteala şi îmi zicea cât trebuie să iau, că eu nu ştiam că nu făceam contracte cu ei, de exemplu, cum facem acum. Marcel (n.r. Prodan) a început să aibă o atitudine proastă, se purta urât şi cu angajaţii, şi cu mine. (…) A început să mă ameninţe ca o să mă ţină în casă, că nu o să mai fac nimic, că nu o să-mi mai dea voie să îmi cânt piesele, că o să mor de foame. Ei făceau sute de mii de euro şi nu îmi cumpărau un microfon', a explicat solista.

Începuturile carierei Alexandrei Stan

Alexandra Stan s-a născut în Constanța la 10 iunie 1989. Încă de mică, a arătat un interes deosebit asupra muzicii. A urmat studiile la Liceul Teoretic „Traian', în prezent fiind studentă la Facultatea de Management „Andrei Șaguna'.

În decembrie 2009, Alexandra Stan a lansat primul single „Lollipop (Param Pam Pam)”, având un impact asupra României în prima jumătate a anului 2010. Vara anului 2010 a fost una încărcată, lansând o nouă piesă „Show Me The Way” care este cu cover a unei piese de Peter Frampton, și având concerte în România.

În septembrie 2010, Alexandra Stan a lansat cel de-al doilea single, „Mr.Saxobeat”. În mai puțin de 2 luni, piesa ajunge cel mai mare hit al artistei în România, ocupând prima poziție în „Romanian Top 100” timp de 8 săptămâni consecutive, devenind și un succes internațional.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter