Cum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum: "Traumele din copilărie tot mai apar"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mult timp a suferit din cauza lipsei figurii paterne din viața ei și se pare că traumele din copilărie revin și dispar. Alexandra Stan ne-a dezvăluit că încă face terapie și acum este împăcată cu ea și relaxată. Posibil ca totul să se datoreze și faptului că și-a găsit jumătatea ideală. Artista nu are regrete și oferit detalii despre relația cu tatăl ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Alexandra, ai recunoscut că ești un om sensibil, cu traume, care n-a reușit să depășească toate greutățile. Cum ești acum? Faptul că ai întâlnit dragostea putem spune că a mai reparat și alte răni?

Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi. Felul în care te tratează îți aduce aminte de liceu sau te duce cu gândul în generală, când erai tratat într-un anumit fel, să zicem, dau un exemplu. Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce.

Cum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum: "Traumele din copilărie tot mai apar"/ EXCLUSIVCum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum: "Traumele din copilărie tot mai apar"/ EXCLUSIV

Alexandra Stan: „Fac terapie'

Faci terapie și acum, nu? La ce capitole consideri că mai ai de lucrat, care-ți sunt temerile, anxietățile?

Terapie, da, fac. Nu pot să spun că mai am temeri și anxietăți, chiar nu mai am. Sunt mult mai relaxată, dar, din când în când, merg să îmi spun gândurile, pentru că unele gânduri nu sunt neapărat bune
și e bine să îmi dau seama de ce se întâmplă asta.

Citește și: Ce interdicție a primit Alexandra Stan de la soțul ei:”Eu făceam înainte să mă mărit, dar acum…”

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu soțul, după căsătorie:”Am avut parte de unele discuții. Avem niște principii”/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție:„În toamnă, de ziua mea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Musty a ieșit în oraș cu Mellina, după Survivor.Cum arată cei doi acum

Alexandra Stan: „Întotdeauna o să rămână Tata'

Am fost surprinsă să aflu, înainte de „Survivor, că ai suferit din cauza
relației cu tatăl tău, din cauza faptului că el a lipsit mult timp de acasă și din viața ta. Care e relația dintre voi, acum?

Relația între tatăl meu și mine este una super bună, îl iubesc foarte mult. Adică enorm, țin foarte mult la tata; întotdeauna o să rămână Tata. El e eroul meu, am și zis, întotdeauna o să fie.

Alexandra Stan: „Nu regret nimic'

Probabil, adică mai mult ca sigur că este și meritul soțului tău, dar mi se pare că ești mai bine cu tine, în ultima vreme. Regreți ceva din ultimii ani?

Nu, nu regret nimic. Regret poate că nu am fost mai sinceră cu mine, dar cred că fiecare lucru pe care l-am făcut, fiecare moment sau decizie pe care am luat-o m-au adus aici, unde sunt astăzi, și consider că aceste lucruri m-au făcut ceea ce sunt!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter