Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul, după ce a suferit un infarct: „Am avut multe războaie!”

Publicat pe

După infarctul suferit acum doi ani, Bodo de la Proconsul a luat decizia de a se muta din București. Artistul împreună cu familia trăiesc acum viața la țară. Soția lui Bogdan Marin, pe numele său real, a povestit cu ce se ocupă acum Bodo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, solistul trupei Proconsul și fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bodo, a suferit un infarct. Într-un interviu pentru impact.ro, soția artistului a dezvăluit că viața lor s-a schimbat foarte mult după ce s-au mutat din București în comuna Dobrești din Argeș. Mai mult, se pare că Bodo a reușit să se lase de fumat în ultimele luni. Acum este foarte atent la sănătatea sa și la sfaturile medicilor, mai ales că i-au fost montate trei stenturi la inimă.

Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul, după ce a suferit un infarct: „Am avut multe războaie!'Cum i s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul, după ce a suferit un infarct: „Am avut multe războaie!'

„Viaţa ni s-a schimbat foarte mult în ultimul an. A contribuit şi pandemia, dar nu atât de tare pe cât ne-am fi aşteptat. Decizia de a ne muta din Capitală a fost una foarte inspirată. Bine, a survenit şi operaţia de după infarct, din vara trecută, a lui Bodo, iar ulterior am încercat cu toţii să-l protejăm cât mai bine posibil', a declarat Loredana Marin, soția lui Bodo.

Cu ce se ocupă acum Bodo de la Proconsul

Cine s-ar fi gândit că Bodo s-ar putea apuca de grădinărit? Chiar și Loredana Marin a fost uimită de îndemânarea artistului, care și-a construit singur o bucătărie de vară și o micuță „fermă' unde a plantat roșii. Pare că viața la curte îi priește, după cum mărturisește soția sa.

Bodo e foarte îndemânatic şi m-a surprins cu aceste calităţi nebănuite. Şi-a făcut singur o bucătărie de vară. În plus, şi-a construit un fel de fermă, în care a plantat roşii. Nu am zis nimic, abia aştept să văd ce va ieşi. În plus, tunde iarba, are grijă de multe lucruri din jurul casei. Toată lumea ştie că viaţa la curte e diferită de cea la bloc', spune Loredana Marin.

Cei doi soți sunt mari iubitori de animale așa că s-au mutat din București cu tot cu cei șase căței. După spusele Loredanei, nu s-au gândit să-și ia și alte animale în curte pentru că ar însemna o responsabilitate prea mare mai ales pentru momentele în care vor să plece de acasă.

Am decis, de comun acord, să nu ne legăm viaţa, cel puţin deocamdată, de diverse orătănii de curte. De aceea nu avem nici măcar găini. Dacă trebuie să pleci de acasă, cu cine să le laşi? Am un unchi, prin apropiere, dar nu vreau să-l deranjez cu tot felul de fleacuri. În schimb, cum şi eu, şi Bodo, suntem mari iubitori de câini, ne-am mutat de la Bucureşti la Dobreşti cu toţi câinii noştri, şase la număr!'.

Bodo și Loredana – împreună de 13 ani

13 ani – de atâta vreme Bodo și Loredana formează o echipă. Este a patra soție a artistului și este mai tânără cu 10 ani decât el, însă aceste aspecte nu contează pentru ea. Loredana își adoră soțul și încă se bucură ca în prima zi atunci când aude că Bodo s-a întors acasă.

„Şi azi, vă rog să mă credeţi, când aud cum îi toarce motorul maşinii în faţa casei, semn că s-a întors, mi se ridică puţin tensiunea. De bucurie! Îmi ador soţul. E un băiat extraordinar. Şi spun asta în deplină cunoştinţă de cauză. Sunt a patra lui soţie, mai tânără cu mai bine de zece ani decât el, dar ne înţelegem foarte bine şi pot spune că nu ne lipseşte nimic!', spune soția lui Bodo.

Loredana și Bodo au împreună doi copii: Daniel, în vârstă de 9 ani, și Filip, în vârstă de 8 ani. Cei doi băieți merg la antrenamente de fotbal, dar și la un „atelier de joacă' deschis chiar de mama lor.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.

Citește și: Jador, adevărul despre relația cu Georgiana, după ce s-au văzut de câteva ori:

Citește și: Ariana Grande s-a măritat în secret!

Citește și: Solistul Jean Gavril va fi tată pentru prima dată:

Loredana Marin a deschis un fel de grădiniță, încă din luna martie, într-o fostă discotecă din comuna unde locuiește, unde primește copii între 4 și 15 ani. Soția lui Bodo nu cere taxă pentru acest „atelier de joacă', dar acceptă donații.

Cântă Bodo în bisericile penticostale?

În spațiul public au apărut zvonuri conform cărora Bodo ar fi cântat în bisericile penticostale. Soția sa a spus că nu este adevărat și că ei sunt creștini practicanți. În schimb, a mărturisit Loredana, este adevărat că unele comunități penticostale i-au cerut lui Bodo să dea o mână de ajutor în cor.

Noi suntem creştini practicanţi. Acum trei săptămâni am mers, spre exemplu, la bisericuţa ortodoxă din comună, duminica. E drept că unele comunităţi penticostale i-au cerut lui Bodo, în timp, să le dea o mână de ajutor cu cei din cor, pentru ca echipa de laudă şi de închinare a cultului să înveţe mai bine a cânta. Dar atât, nimic mai mult. Bodo nu a dat nici recital în Biserică, nici nu a cântat la strană, cum se spune!'

Bodo: „Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu'

Bodo și Ioana Băsescu au fost căsătoriți în urmă cu mai bine de 15 ani. Căsnicia lor a fost una mediatizată mai ales pentru că existau zvonuri conform cărora fostul președite Traian Băsescu nu-l avea la suflet pe artist. Aceste zvonuri se pare că îl afectau pe Bodo și din cauza faptului că erau nefondate.

„Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut şi am o relaţie foarte bună cu fostul preşedinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine şi Ioana, a existat mereu o decenţă faţă de familia Băsescu şi a mea', mărturisea Bodo în acea perioadă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter