Musty a ieșit în oraș cu Mellina, după Survivor. Cum arată cei doi acum

Publicat pe

Musty și Mellina de la Survivor au rămas prieteni și după ce au participat la emisiune. Fratele lui Kamara și frumoasa cântăreață au ieșit împreună în oraș, dovadă că se înțeleg în continuare de minune. El a făcut și câteva declarații, spunând cum i s-a schimbat viața după competiție. Iată cum au fost surprinși!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mellina și Musty au fost unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor. Chiar dacă nu ei au câștigat concursul, prin determinarea și ambiția lor, au reușit să cucerească publicul. De altfel, ei s-au înțeles foarte bine în cadrul competiției. Acum, la câteva săptămâni de la terminarea emisiunii, Musty a ieșit în oraș cu Mellina.

Musty a ieșit în oraș cu Mellina, după Survivor. Cum arată cei doi acumMusty a ieșit în oraș cu Mellina, după Survivor. Cum arată cei doi acum

Așadar, foștii concurenți de la Survivor încearcă să recupereze timpul. Aceștia au reluat contactul cu prietenii, dar nu au uitat nici de colegii din competiție. Este cazul Mellinei și al lui Musty, care au ieșit, de curând, la film.

Citește și: Roxana Ghiță și Musty de la Survivor, prima întâlnire după ce Roxana l-a numit „veriga toxică'.Ce s-a întâmplat între cei doi

Citește și: Musty de la Survivor, față-n față cu părinții Mellinei.A dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat în junglă

Citește și: Angela Martini, prima reacție după soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut în Grecia:„Cuvânt de onoare'

Citește și: Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online.„Nu e periculos?'

Musty a ieșit în oraș cu Mellina, după participarea la Survivor

Ieri, pe 11 august, Musty de la Survivor a decis să meargă la vizonarea de presă a filmului „Eliberează-l pe Guy' – „Free Guy'. Fratele lui Kamara nu a fost singur, ci însoțit de câțiva prieteni, printre care s-a numărat și Mellina. Aceștia au fost fotografiați în fața panoului peliculei, zâmbind și strâmbându-se, dovadă că-și permit astfel de gesturi.

Cu această ocazie, Musty a oferit și un scurt interviu. Fostul concurent de la Survivor, de profesie inginer de sunet, va face schimbări mari în viața lui. Mai exact, el se pregătește să-și facă debutul în showbiz-ul muzical. El a lucrat la opt piese și e entuziasmat să le prezinte publicului.

Deși și-a reluat activitățile, Musty de la Survivor a mărturisit că îi e destul de greu. Concertele nu s-au reluat încă la fel ca înainte și are încă probleme de sănătate după emisiune. În ciuda lor, fratele lui Kamara tot încearcă să facă sport.

„Mi-am reluat vechile activități, însă e destul de greu, pentru că încă nu s-au reluat concertele. M-am accidentat la genunchi și mă afectează la diversele activități pe care le am și am dureri enorme. Am probleme la rotulă, la ligament și mă doare, deși mie îmi face plăcere să fac sport', a spus Musty de la Survivor pentru Click!.

În ce ipostaze au fost surprinși

Conform spuselor lui, aspectul său fizic s-a schimbat destul de mult. Musty de la Survivor susține că atunci când s-a întors din Republica Dominicană, cântărea cu 15 kilograme mai puțin. La fel ca mulți concurenți, el a slăbit în timpul competiției, ajungând la 76 de kilograme.

„Eram și mai grăsuț atunci când am plecat în Republica Dominicană și am slăbit acolo 15 kilograme, am 76, la 1,90 metri. Am stat la Survivor 3 luni și jumătate și cel mai dor mi-a fost de copii și de prieteni', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook & Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter