Roxana Ghiță și Musty de la Survivor, prima întâlnire după ce Roxana l-a numit „veriga toxică”. Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat pe

Roxana Ghiță și Musty de la Survivor au fost eliminați din competiție pe rând, iar astăzi s-au revăzut din nou față în față. Cei doi concurenți de la Războinici nu au rămas tocmai în relații bune, mai ales că Roxana Ghiță l-a numit pe Musty „veriga slabă'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță a vorbit despre scandalul dintre Alin Sălăjean și Musty, spunând că nu este tristă de faptul că fratele lui Kamara a ieșit din competiție.

„Era mai bun pe traseu, a mai evoluat, sa zicem putin.Nu putea sa se concenteze, se enerva usor, dar si-a imbunatatit jocul. Nu sunt trista ca a iesit Musty, e veriga toxica', spunea Roxana Ghiță după eliminarea lui. 

Roxana Ghiță și Musty de la Survivor, prima întâlnire după ce Roxana l-a numit „veriga toxică'. Ce s-a întâmplat între cei doiRoxana Ghiță și Musty de la Survivor, prima întâlnire după ce Roxana l-a numit „veriga toxică'. Ce s-a întâmplat între cei doi

„Eu în seara în care Musty și Alin s-au certat eram la spital.Mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă. El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult. El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem.

Citește și: Cum arată mormântul fiului lui Nelu Ploieșteanu, la doi ani după deces.Locul de veci este plin de jucării

Citește și: Nelu Ploieșteanu și soția, dărâmați de moartea fiului lor:„Eu am mers la psiholog, ea nu a vrut. Plânge mereu’

Citește și: Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi:„Răutate, ipocrizie’ De la ce a pornit totul

Citește și: Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV.„Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag’

Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile.Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei', a mai spus Roxana Ghiță la Teo Show. 

Cum s-a derulat întâlnirea dintre Musty și Roxana Ghiță

Roxana Ghiță și Musty de la Survivor România 2021 au ajuns din nou față în față. Atunci când a văzut-o pe fosta lui colegă, Războinicul a făcut un geste complet neașteptat. 

În ciuda faptului că a fost criticat dur de tânără, a mers la ea și a îmbrățișat-o de față cu toți cei din platou, iar ea i-a răspuns în același mod. 

„Doamne, Roxana, te văd aici, în civilizație', a spus el, fără niciun resentiment.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter