Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi: „Răutate, ipocrizie” De la ce a pornit totul

Publicat pe

Antonia a sărit în apărarea lui Alex Velea, după ce Randi a făcut un comentariu ironic la adresa stilului inventat de cântăreț, trapanele. Aceste gen muzical este o combinație între manele și trap.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Randi a făcut un filmuleț pe TikTok, în care ironiza apariția stilului trapanele, inventat de Alex Velea.

„Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică', a spus Randi în urmă cu un an pe contul de TikTok.

În mod ironic, recent, Randi a postat o fotografie de la studio în care apărea alături de Nicholas Sax, un cântăreț de manele, și What’s UP.

Antonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi: „Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totulAntonia și Alex Velea, scandal de proporții cu Randi: „Răutate, ipocrizie' De la ce a pornit totul

Antonia și-a adus aminte imediat de mesajul lui Randi de acum un an, în care batjocorea stilul de muzică trapanele, inventat de Velea, așa că a transmis un mesaj puternic.

Antonia, mesaj de susținere pentru Velea. Ce i-a spus lui Randi

Antonia a transmis un mesaj, imediat ce a văzut postarea de pe Instagram, în care Randi apărea alături de un manelist și de What’s UP, semn că cei trei vor scoate o melodie „trapanea'.

Vedeta a țintu să își susțină iubitul și să le bată obrazul celor care au ironizat acest nou val din industria muzicală românească.

Cât despre Randi, Antonia a ținut să spună că este multă răutate și invidie în industria muzicală de la noi.

„Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele.E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…' Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?', a scris Antonia pe contul său de socializare.

Vedeta a făcut și o postare în care Randi batjocorea trapanelele, apoi a pus fotografia cu el și Nicholas Sax lângă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter