Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV. „Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag”

Publicat pe

Maria Constantin a fost foarte discretă privind viața ei amoroasă. Aceasta este împreună cu Robert Stoica de un an de zile, dar au preferat să își țină relația cât mai departe de ochii publicului. Acum, interpreta de muzică populară și iubitul ei și-au făcut curaj și au apărut pentru prima dată împreună într-un platau de televiziune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin nu a prea avut noroc, de-a lungul timpului, pe plan sentimental, însă acum pare că a răsărit într-adevăr soarele pe strada ei. Aceasta este extrem de fericită alăturit de iubitul ei, Robert Stoica, care are aceeași vârstă ca ea.

Cei doi și-au ținut relația cât mai ascunsă de ochii curioșilor, însă acum și-au făcut curaj și au apărut împreună la televizor.

Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV. „Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag'Maria Constantin, prima apariție cu iubitul la TV. „Nu am treabă cu lumea ei, nu mă bag'

Am încercat să stăm departe de tot ceea ce înseamnă viață publică, pentru că am mai avut o experiență și nu a fost plăcută. În plus, lui îi este greu să vorbească în fața camerelor de filmat', a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

Iubitul Mariei Constantin spune că se simte mândru de partenera sa și că interpreta de muzică populară îi atrăsese atenția dinainte să fie împreună.

Eu nu am treabă cu lumea ei, eu nu mă bag. Am zărit-o pe Maria înainte să fim împreună', a spus Robert Stoica.

Citește și: Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin.„Nu este nici prima și nici ultima care…'

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea'

Citește și: Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată:”Îmi trimitea mesaje…”

Citește și: Cine este Anamaria Lăpuștea de la Mireasa sezon 3.Ce fel de bărbat își dorește

Maria Constantin și iubitul ei locuiesc împreună

Maria Constantin se declară o femeie fericită, iubită și împlinită. Recent, aceasta a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu iubitul ei, Robert. Interpreta de muzică populară a mai mărturisit că ea și iubitul ei locuiesc împreună de un an de zile.

Noi oricum suntem siguri de relația noastră și a fost frumoasă de la bun început. Iubirea este acasă în liniște, iar cel mai important este că am făcut publică acea fotografie pentru că ne înțelegem foarte bine, suntem împreună de un an, locuim, de fapt, de un an împreună. Totul a venit de la sine, iar Dumnezeu le-a rânduit pe toate. De când tată meu nu mai este, m-am apropiat mult mai mult de Dumnezeu și am înțeles că toate se întâmplă când vrea Dumnezeu. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste atât de frumoasă. Nu am crezut la început că o să fie atât de serios', a spus artista la Antena Stars.

Maria Constantin nu exclude o a treia căsătorie

Ba mai mult, Maria Constantin și iubitul ei se înțeleg atât de bine încât aceasta nu exclude și o a treia căsătorie. Artista a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader.

Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc', a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter