Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin. „Nu este nici prima și nici ultima care...”

Publicat pe

Gabriela Cristea a făcut prima declarație după ce a fost jignită de Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV. Interpreta de muzică populară a numit-o pe soția lui Tavi Clonda „supraponderală, a cincea soție și foarte rea'. Gabriela Cristea a afirmat că Maria Constantin nu este nici prima și nici ultima persoană care o jignește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a reacționat după ce Maria Constantin i-a aruncat cuvinte urâte în cadrul unei emisiuni TV. Însă, pe soția lui Tavi Clonda nu au afectat-o atacurile interpretei de muzică populară la adresa ei.

Gabriela Cristea a răspuns că Maria Constantin nu este nici prima și nici ultima persoană care o jignește și că nu o mai afectează astfel de lucruri.

Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin. „Nu este nici prima și nici ultima care...'Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin. „Nu este nici prima și nici ultima care...'

Mă interesează atât de puțin încât….Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva', a declarat Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader:„Supraponderală și rea'

Citește și: Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit!Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

Citește și: Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită' după acuzațiile lui Meghan Markle:„Credea că totul s-a rezolvat…'

Citește și: Cine este Alina Rusu de la Mireasa sezon 3.Ce lucrează în Italia

Maria Constantin a jignit-o pe Gabriela Cristea

Maria Constantin a aruncat cu cuvinte urâte la adresa Gabrielei Cristea, despre care a spus că este supraponderală și a numit-o „a cincea soție'. Cântăreața a mai declarat că Marcel Toader i-a spus, pe vremea când trăia, că Gabriela Cristea este o femeie foarte rea.

A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală’. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii‘, a spus Maria Constantin la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Maria Constantin și-a refăcut viața

Atât Maria Constantin, cât și Gabriela Cristea au fost căsătorite cu Marcel Toader. În prezent, Gabriela trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tavi Cloda, cei doi având împreună două fetițe minunate.

Pe de altă parte, Maria Constantin se poate declara și ea fericită pe plan sentimental. Aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Robert, iubitul ei, alături de care trăiește o poveste de dragoste încă din vara anului trecut. Ba mai mult, interpreta de muzică populară nu exclude nici o a treia căsătorie.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017, după o căsnicie de doi ani, una dintre problemele pe care le acuza cântăreața de muzică populară fiind banii, în sensul în care fostul soț ar fi profitat de banii pe care ea îi încasa din concerte și nu o lăsa să cheltuie nimic. La rândul său, Marcel Toader era convins că Maria îl înșela și luni întregi s-au certat la TV pe seama acestui fapt.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter