Angela Martini, prima reacție după soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut în Grecia: "Cuvânt de onoare"

Publicat pe

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a postat pe Instagram primul mesaj după ce s-a spus că l-a dat de gol pe omul de afaceri că se află în Grecia și, astfel, a contribuit la arestarea lui. Angela Martini a postat la Story un termen albanez care se traduce „cuvânt de onoare”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În plin scandal în care este implicat Dragoș Săvulescu, Angela Martini a postat la Story, pe Instagram, mesajul 'Besa' și un emoji cu față zâmbitoare, împreună cu îndemnul „google it”.

Angela Martini, prima reacție după soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut în Grecia: "Cuvânt de onoare"Angela Martini, prima reacție după soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut în Grecia: "Cuvânt de onoare"

Besa este un vechi termen albanez, care se traduce de obicei prin 'cuvânt de onoare' sau 'a ține promisiunea', dar poate fi tradus și ca 'demn de încredere'. Angela, cel mai probabil, a ținut să sublinieze faptul că nu ea l-a dat de gol pe Săvulescu, așa cum a speculat presa.

S-a scris că Angela Martini a contribuit la arestarea soțului ei după ce a postat pe Instagram că se află în Grecia. Angela nu a precizat locația în care se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a postat și ea imagini, pe contul de Instagram, în care a titrat „Mykonos”. Imagini în care apărea și omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.

Dragoș Săvulescu a fost, de fapt, reținut… din greșeală

Milionarul român Dragoș Săvulescu a fost reținut luni, de autoritățile din Grecia, în timp ce se afla la un restaurant celebru din Mykonos. Alături de el se mai afla un individ, căutat la rândul său de autorități pentru agresiune sexuală.

Bărbații erau în vizorul autorităților, iar polițiștii eleni ar fi primit un pont atât în legătură cu Dragoș Săvulescu, cât și în legătură cu acest individ. Persoana pe care o căutau polițiștii greci era celălalt bărbat al cărui nume nu este precizat în presa elenă. Tot ce se știe în prezent despre acea persoană este că ar fi fost condamnată pentru un viol.

Practic, Săvulescu ar fi fost arestat din întâmplare, pentru că poliția nu pe el îl căuta, însă în momentul legitimării sale, anchetatorii au văzut că și pe numele acestuia exista un mandat internațional de arestare, citează Antena 3.

'Dragoș Săvulescu se distra împreună cu alți doi prieteni la un renumit restaurant din zona Mill, dintre care unul este considerat de Interpol un criminal extrem de periculos.

Mandatul de arestare pentru Dragoș Săvulescu a fost emis în urma unui mandat european emis de autoritățile române pentru participarea la o organizație criminală și pentru fraudă împotriva statului.

El a fost dus la procurorul de apel Syros pentru extrădare către autoritățile române', scria presa elenă zilele trecute.

Citește și: Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină: „Simțeam că-mi iese copilul din burtă’

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață’

Citește și: Brigitte Pastramă, de nerecunoscut după scandalul măștilor contrafăcute.Cum s-a afișat la ziua Vicăi Blochina

Dragoș Săvulescu a fost pus sub control judiciar, în Mykonos

Dragoș Săvulescu este din nou liber, după ce autoritățile din Grecia au decis ca acesta să fie pus sub control judiciar, până când se vor decide dacă îl trimit sau nu în România.

După două zile în care a fost reținut, pe Insula Mykonos, autoritățile elene au decis să îl pună sub control judiciar, fără a avea voie să părăsească insula. Autoritățile din Grecia analizează acum pe care dintre cele două soluții de condamnare să le ia în considerare, atunci când vine vorba de Dragoș Săvulescu.

În anul 2019, în februarie, Dragoș Săvulescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre și de Cristi Borcea, in dosarul retrocedărilor de plaje.

Săvulescu a fugit însă din România înainte ca instanța să îl condamne definitiv și s-a stabilit în Italia. 

Curtea de Apel din Napoli a respins cererea de extrădare. Judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în doi ani și cinci luni cu suspendare, dar pe teritoriul Italiei. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter