Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online. "Nu e periculos?"

Publicat pe

Ieri, Cabral a stârnit, fără voia lui, un val de controvers în mediul online, după ce a postat o fotografie în care Namiko, fiica lui și a Andreei Ibacka, apare în compania celor uriași doi câini de rasă ai familiei. Iată ce le-a răspuns Cabral internauților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cabral este una dintre cel mai iubite personalități nu numai de pe sticlă, ci și din mediul online, însă ieri simpaticul om de televiziune a reușit să creeze valuri pe contul său de socializare, după ce a postat o fotografie cu Namiko pe seama cărora internauții au comentat îndelung. Părerile pro și contra au unpplut secțiunea de comentarii – în timp ce unii l-au lăudat pentru felul în care își crește copilul, alții l-au criticat.

Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online. "Nu e periculos?"Imaginea cu Namiko, fiica lui Cabral, care a stârnit controverse în mediul online. "Nu e periculos?"

Fotografia cu Namiko a stârnit controverse

Totul a început în momentul în care Cabral a postat o fotografie cu Namiko lungită între cei doi câini din rasa Cane Corso ai familiei, de altfel doi uriași blânzi. Probabil în contextul incidentului de acum câteva zile, când un copil de trei ani a fost mușcat, la Mamaia, de un câine Akita Inu, mulți dintre internauți nu au reacționat prea bine. Așadar, postarea lui Cabral, în dreptul căreia a scris „Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…', a adunat peste 28.000 de aprecieri și 2.600 de comentarii.

„Îmi este frică de câini… mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși… am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică… de atunci și mai frică… iar chestia asta nu mă lasă să iau câine copiilor… și am o teamă când văd copiii în preajma lor, indiferent de rasă…', a comentat o internaută.

Cabral nu a ezitat să-i răspundă: „Înțeleg foarte bine starea ta. Și e de înțeles. Pe cuvânt, așa era Andreea acum 14 ani. Speriată de orice câine. Și l-am luat pe Pit. Corcitură de ciobănesc. Și de atunci iubește câinii. Și, la fel de important, îi înțelege'.

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…”/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: „Mi-a mâncat tinerețile!”

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum

Citește și: Cum a debutat la TV Rareș Năstase de la „România, te iubesc’:„Totul a pornit de la o farsă’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Reghe cu cele două fiice ale Anamariei Prodan:„Le arăt ce înseamnă toate nenorocirile’

Păreri pro și contra

Astfel, comentariile pro și cele contra au alternat pe tot parcursul zilei, însă cei mai multți dintre internauți l-au felicitat pe Cabral pentru felul în care o crește pe Namiko, aceștia subliniind importanța existenței unui patruped în viața copiilor.

Un fan de pe Facebook l-a întrebat pe Cabral: „Nu e periculos?, iar prezentatorul i-a răspuns, în stilul amuzant care l-a consacrat: „Ba da, chiar este. Uneori îi atacă pe săracii câini…'.

„Eu zic că acești câini par foarte fioroși va spun sincer că mi-ar fi foarte frică să-mi las copilul în preajma lor!', a comentat alt internaut.

Majoritatea comentariilor însă nu doar că au fost laudative, dar fanii lui Cabral au postat în comentariile de la postare sute de fotografii cu câini și cu copii.

Cabral, băiețelul meu avea doar câteva luni și deja era obișnuit cu pisicile pe lângă el. Copiii care cresc cu animale în jurul lor sunt niște copii fericiți, cel puțin asta este părerea mea', „Cabral, ai tot respectul meu pentru faptul că nu ești vreun «limitat» în ceea ce privește relația copil-câine! You rock! Ba chiar mi-ai dat o idee și o să îți scriu în privat, poate vezi', „Cabral, ai cea mai frumoasă colecție de fotografii de copii alături de prietenii lor câinii. M-am uitat cu mare drag la aceste dovezi frumoase!!', sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

La final, Cabral a conchis: „Vă spun o chestie simplă… cel mai mare câștig al postării este numărul incredibil de poze cu pitici și câini strânse aici în seara asta'.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter