Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati Simionescu

Publicat pe

Momente grele pentru Adrian Minune! Soția lui a fost operată de urgență. Aceasta a ajuns pe mâinile medicilor și a trecut printr-o operație în Turcia. Artistul a făcut primele declarații despre starea de sănătate a partenerei lui, dezvăluind cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Familia lui Adrian Minune a trecut prin clipe dificile în ultima perioadă. Una dintre cele mai dragi persoane ale artistului, soția lui, a fost operată de urgență. Cati Simionescu a apelat la ajutorul specialiștilor în medicină din cauza problemelor de sănătate din ultima vreme.

Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati SimionescuSoția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati Simionescu

Așadar, din păcate, familia lui Adrian Minune nu este ocolită de necazuri. Partenera de viață a celebrului cântăreț a trecut recent printr-un moment de cumpănă din cauza sănătății precare. Conform surselor apropiate, Cati Simionescu ar fi ajuns la un spital din Turcia, loc în care a suferit o intervenție chirurgicală, informează Spynews.ro.

Citește și: Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune.Sunt împreună de 30 de ani!

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie:'N-am mai putut cheltui ca înainte'

Citește și: Larisa Udilă, probleme la naștere:„Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15'

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.Cum arată acum

Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență

Sursele apropiate familiei au mai susținut că soția lui Adrian Minune ar fi avut probleme atât de mari, încât ar fi fost găsită căzută din picioare, în casă. Incidentul petrecut în urmă cu ceva timp l-ar fi făcut pe cântăreț să se alarmeze. Astfel, acesta nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să o ducă în Turcia, la spital.

După cum vă spuneam, soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență în unitatea medicală din Turcia. Fanii familiei cântărețului au stat în acest timp cu sufletul la gură, neștiind ce se petrece cu ea. Și tocmai pentru a nu le da motive de îngrijorare, Adrian Minune a făcut primele declarații despre starea ei.

Adrian Minune a realizat un Live prin intermediul căruia a transmis că soția lui se simte bine după operație. Acesta a susținut că este fericit că partenera lui a trecut cu bine peste intervenție. Totodată, el le-a mulțumit celor care i-au fost alături, în semn de recunoștință.

Care e starea de sănătate a lui Cati Simionescu

Printre altele, Adrian Minune a declarat că se simte obosit și că nu s-a mai spălat de două sau trei zile, punându-și soția pe primul loc. La final, acesta i-a făcut și o declarație de iubire lui Cati Simionescu, spunându-i că o iubește.

'Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc', a transmis Adrian Minune pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter