Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune. Sunt împreună de 30 de ani!

Publicat pe

Deși Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele din România, foarte multe persoane se întreabă cine este soția lui. Cati Simionescu îi este alături de treizeci de ani și i-a dăruit trei copii: Carmen, Adriana si Adrian Jr.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adrian Minune are 46 de ani, iar de treizeci de ani trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soția sa, Cati Simionescu. Nu multe persoane o cunosc pe partenera manelistului, chiar dacă este mama celor trei copii ai artistului: Carmen, Adriana și Adrian Jr. Este de remarcat faptul că toți moștenitorii manelistului au preluat darul tatălui, fiind extrem de talentați la muzică.

Citește și: Până și Adrian Minune s-a împrumutat de bani, în pandemie: 'N-am mai putut cheltui ca înainte'

Citește și: Adriana Simionescu are iubit și deja i l-a prezentat lui Adrian Minune: „Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț”. Cum a reacționat artistul

Citește și: Oana Radu, în conflict cu Adrian Minune. I-au șters melodia de pe Youtube. „Nu sunt de acord să le cânt piesa'

Citește și: Soția lui Adrian Minune, așa cum n-a fost văzută niciodată! Ce bunică sexy este Cati, în costum de baie sumar!

Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune? Ei bine, cei doi s-au căsătorit în anul 2004, deși se cunosc încă de când Adrian Minune avea doar 13 ani. El și Cati simionescu s-au cunoscut prin verișoara bunicii solistului, Cati fiind fiica acesteia. Mai mult, se pare că la începutul idilei lor, Adrian Minune s-a chinuit din răsputeri să o cucerească, ajungând să îi cânte chiar și serenade.

Cine este Cati Simionescu. Soția lui Adrian Minune este o mamă loială și devotată

Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune. Sunt împreună de 30 de ani!Cine este Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune. Sunt împreună de 30 de ani!

Adrian Minune are un succes răsunător în carieră, dar bărbatul o duce foarte bine și la capitolul viață personală! Cati Simionescu îi este alături de treizeci de ami și este o mamă și o soție loială și devotată. Despre partenerul ei spune că este foarte pretențios, dar Adrian Minune a avut mare noroc cu soția sa: Cati ar face orice pentru familie.

„Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios.Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui.

Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin', a declarat Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, în urmă cu doar câteva luni.

Adrian Minune și Cati Simionescu, au împreună trei copii

Cei trei copii ai familiei Simionescu: Carmen, Adriana și Adrian Jr. îi calcă pe urme tatălui, dat fiind faptul că toți au calități muzicale de invidiat. Carmen, cunoscută drept Karmen s-a lansat în muzică în anul 2015. Deși este proaspătă mămică și are deja propria ei familie, alături de Bogdan căplescu, Carmen Simionescu nu a renunțat la carieră și lansează hit după hit.

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, îi calcă rapid pe urme surorii sale! Aceasta a participat la concursul „Vocea româniei' și deși nu a avut un parcurs lung în competiție, este hotărâtă să își atingă visul de a avea o carieră de succes.

Mezinul familiei, Adrian Jr. este un interpret la fel de bun ca surorile sale, dar băiatul nu s-a axat pe voce, ci pe instrumente! A avut deja parte de un duet cu Adrian Minune, iar tânărul mânuiește cu mare tact chitara electrică.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter