Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite

Publicat pe

Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite. Bogdan este cel care a încurajat-o pe Valentina să participe la Chefi la cuțite. Pe lângă faptul că este sufletul ei pereche, Bogdan mai este și vecinul Valentinei. Cei doi locuiesc în același bloc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite. Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite și iubitul ei, Bogdan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Prima surpriză de care au avut parte semifinaliștii Chefi la cuțite, sezonul 9, a fost reprezentată de mesajele primite de la cei dragi, iar concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost foarte emoționată în momentul în care a primit un mesaj de la sufletul ei pereche.

Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțiteCum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite

Dacă vezi acest filmuleț, înseamnă că ai ajuns departe în concurs, așa cum și meritai. Bine, mai înseamnă și că n-am mai mâncat ciorbă de câteva săptămâni bune, dar asta se va remedia când te întorci. Vreau să știi că și eu și pisicuțele te iubim și te așteptăm acasă. Pentru noi ești deja câștigătoare indiferent de rezultat. Te pup și te iubesc', a transmis Bogdan, iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite.A lucrat pe vase de croazieră

Citește și: Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la Cuțite.Sunt împreună de 9 ani

Citește și: Cine este Valeriu Floricel, iubitul Andreei Mantea.Cu ce se ocupă

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite

Valentina Ioniță a fost foarte emoționată la Chefi la cuțite în momentul în care a primit acel mesaj de la iubitul ei. Ba chiar, era toată numai un zâmbet. „Eu vă spun sincer că nu știu ce a zis Bogdan. Sunt atât de emoționată că nu-l aud. Mă uit la el și nu pot să înțeleg nimic', a spus Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite după ce a ascultat mesajul de la iubitul ei, Bogdan.

Ulterior, concurenții au fost nevoiți să gătească alături de persoanele dragi, care tocmai ce jurizaseră preparatul care trebuia să redea gustul copilăriei. Bogdan, iubitul Valentinei Ioniță, a spus la Chefi la cuțite că el și concurenta din echipa mov nu fac deloc o echipă bună în bucătărie, mai ales că cei doi trebuiau să preparae un desert cu ciocolată.

Iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite: „Trăim un vis'

Cum arată iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite. Iubitul Valentinei Ioniță de la Chefi la cuțite a spus că bucătăria este teritoriul ei și că, atunci când gătește, este stăpână pe situație. Bogdan este foarte mândru de iubita lui și se bucură enorm de mult că Valentina a ajuns atât de departe în competiție.

Cu gătitul împreună… e dezastru. Eu încep și o încurc și dup-aia, fac câte ceva și termin tot prin a o încurca. În bucătărie e stăpână pe situație, ridică și tonul. Ea, în general, nu ridică tonul, ne înțelegem extraordinar, dar în bucătărie are momentele astea când… E șefă, ce să mai! Mie nu-mi vine să cred că ea a ajuns atât de departe. Nu-mi vine să cred că noi vorbim de Valentina în semifinală. La fiecare moment nu mi-a venit să cred și m-a bucurat enorm, iar acum parcă trăim amândoi un vis', a spus Bogdan, iubitul Valentinei Ioniță, la Chefi la cuțite.

Valentina Ioniță și iubitul ei locuiesc în același bloc

Valentina Ioniță a povestit la audițiile pentru sezonul 9, Chefi la cuțite, că a lucrat pe vapor, acolo unde, la un moment dat, s-a și îndrăgostit de un român, însă relația a eșuat. După care, aceasta s-a întors în România, a stat doi ani singură, iar, ulterior, l-a cunoscut pe Bogdan.

M-am îndrăgostit pe vapor de un român și am mers cu el în Qatar. Relația a eșuat. Am venit în România, am stat doi ani singură. M-am mutat din Băneasa în Pipera și l-am cunoscut pe vecinul, de care m-am îndrăgostit. Acum trăim fiecare în apartamentul lui și ne întâlnim pe hol, gătim la el, ne uităm la filme. Dacă avem chef dormim la el, dacă nu, fiecare are apartamentul lui’, a spus Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: captură de ecran Antena 1, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter