Oana Radu, în conflict cu Adrian Minune. I-au șters melodia de pe Youtube. „Nu sunt de acord să le cânt piesa”

Publicat pe

Oana Radu trece printr-o perioadă delicată, după ce melodia „Aşa sunt zilele mele', a lui Adrian Minune,  i-a fost șearsă de pe Youtube. Se pare că cei care îl reprezintă pe artist nu sunt de acord ca vedeta să interpreteze celebra piesă a manelistului.

Oana Radu, în conflict cu Adrian Minune. I-au șters melodia de pe Youtube. „Nu sunt de acord să le cânt piesa'Oana Radu, în conflict cu Adrian Minune. I-au șters melodia de pe Youtube. „Nu sunt de acord să le cânt piesa'

Oana Radu a făcut un proiect în care a investit foarte mulți bani, mai exact într-un medley. Printre melodii  şi celebra „Aşa sunt zilele mele ” a lui Adrian Minune.

”Domnul de la studioul din Timişoara mi-a spus să mă duc acolo să înregistrez piesa dacă vreau să o cânt … a fost un pamflet”, a spus Oana Radu pe Instagram.

„Ne-au dat piesa jos de pe Youtube din cauza melodiei lui Adrian ‘Aşa sunt zilele mele’. Cei care au drepturile pentru piesa respectivă m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord să le cânt piesa. Voiau bani probabil, eu le-am oferit soluţia să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru, probabil voiau mult mai mult şi au făcut tot posibilul să dea piesa jos. Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect’‘, a mai spus Oana Radu pe Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter