Motivul pentru care Adina de la Heaven nu își va boteza fetița. Zaynab Maria a împlinit patru luni

Publicat pe

Adina de la Heaven a devenit pentru prima oară mamă, la 40 de ani. Micuța Zaynab Maria s-a născut în urmă cu patru luni, însă nu va fi botezată creștinește și asta pentru că tatăl ei are altă religie.

Motivul pentru care Adina de la Heaven nu își va boteza fetița. Zaynab Maria a împlinit patru luniMotivul pentru care Adina de la Heaven nu își va boteza fetița. Zaynab Maria a împlinit patru luni

Adina Postelnicu și iubitul ei, Glance, în vârstă de 29 de ani se pregătesc intens pentru petrecerea la care sunt așteptați în jur de 100 de invitați. Fiica interpretei, care a împlinit patru luni, nu va avea un botez și asta pentru că a moștenit religia tatălui ei, care este musulman.

 Facem o petrecere cu peste 100 de invitați, nu e botez, pentru că asta nu se face la musulmani', a declarat Adina Postelnicu pentru Click.

Petrecerea va avea loc sâmbăta aceasta, 25 ianuarie, la restaurantul Herăstrău. „Glance nu vrea ursitoare, le consideră un moft, așa că nu cred că vom avea. Eu am vrut petrecere restrânsă, doar cu familia și am ajuns la peste sută de invitați', a mai declarat Adina pentru Click!

Până acum am primit multe hăinuțe, lenjerie pentru ea, dar un cort pentru joacă e ceva minunat. Cred ca nu va mai dormi în pătuț de acum încolo', a mai declarat Adina Postelnicu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter