Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Adelina la Survivor: „Adormeam cu frisoane”

Publicat pe

Adelina Damian a ajuns de curând pe meleaguri românești de la Survivor România și a făcut noi dezvăluiri despre experiența din Republica Dominicană. Fosta Războinică a mărturisit că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în primele zile în care a pășit în competiția difuzată de Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adelina Damian a părăsit competiția Survivor România pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului. Acasă, a fost întâmpinată de cei dragi, care au așteptat-o cu brațele deschise. Adelina s-a bucurat de experiența din Republica Dominicană, dar recunoaște că a fost mai greu decât de aștepta.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Adelina la Survivor: „Adormeam cu frisoane'Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Adelina la Survivor: „Adormeam cu frisoane'

Aceasta a vorbit și despre problemele de sănătate care au apărut în primele zile pe care le-a petrecut la Survivor. Adelina are tenul foarte alb și a avut de suferit din cauza acestui aspect. Soarele nu a fost foarte bâlnd cu ea, iar arsurile solare i-au cauzat frisoane.

În primele zile adormeam cu frisoane. Îmi era și cald și frig, eram arsă, mă durea pielea. Arsurile astea mă omorau. La început oamenii mă asociau cu Andreea Antonescu și Alexandra Stan, iar chestia asta mă durea, pentru că eu chiar sunt o fire competitivă', a spus Adelina, de la Survivor.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor:„Nu îmi place să cerșesc milă'

Citește și: Adelina Damian, despre scandalurile din echipa Războinicilor, la Survivor:„Marius vrea să îi dea o lecție Mariei'

Citește și: De ce s-au despărțit Ella și Jador:„Eram în stare să renunț la familia mea pentru el'

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:„M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată'

Adelina: „Și acum o consider un copil'

Adelina Damian a mai dezvăluit că ea a simțit nevoia să se apropie de toți colegii ei de la Survivor România. În cele din urmă, fosta Războinică a început să se înțeleagă tot mai bine cu Maria Chițu.

„Când am venit în competiție, eu chiar am simțit să mă apropii de toți. Andrei mi-a povestit viața lui, Marius, Maria, apoi mi-am dat seama că nimeni nu mă întreabă de mine.

Singura a fost Maria. Și acum o consider un copil, dar mă vedeam pe mine și mi-am dat seama că asta nu e ceva rău. Ar putea uneori să cântărească lucrurile, dar ea de la început a spus că a venit și pentru bani. Ea chiar a zis. S-a făcut atâta caz pe seama ei. De ce? E un copil asumat. Are atitudinea unui copil de 15 ani, la 20″, a mai declarat Adelina Damian, potrivit wowbiz.ro.

Ce a fost cel mai greu la Survivor pentru Adelina

„Nu știu dacă am avut un moment în care să spun „mamă, mi se pare foarte greu, doar că după primele două săptămâni am avut un moment în care am început să mă gândesc la mâncare foarte intens. Mă culcam și visam cum mănânc pizza, visam cum shaorme, eu care acasă nu mai mâncasem carne de câteva luni. Îmi doream să mănânc orice. Am avut, așa, o săptămână în care m-au doborât toate gândurile astea, apoi am scăpat de ele și am zis că e OK, orezul din provizii e bun, mai găseam câte un mango prin copac, o bănănuță amărâtă prin junglă și am trecut de treaba asta cu mâncare.

Mi s-a mai părut greu să fiu într-un colectiv cu care nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar am încercat să găsesc lucruri în comun, să găsesc subiecte comune de discuție. Poate că ei nu mai aveau chef să vorbească după atâtea luni mare lucruri. Mie mi-a lipsit treaba asta, mi-a lipsit comunicarea. De asta m-am bucurat foarte tare că am intrat cu Bogdan pentru că am avut multe lucruri în comun. Când a plecat, i-am simțit lipsa din punctul ăsta de vedere’, a spus Adelina Damian, când s-a întors de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter