Larisa Udilă, probleme la naștere: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15”

Publicat pe

Larisa Udilă a născut în urmă cu doar o zi un bebeluș sănătos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta a avut parte de o sarcină cu multe complicații și spera ca nașterea să fie naturală, lipsită de probleme. Din păcate, însă, medicii au operat-o de urgență și Milan Alexandru a venit pe lume prin cezariană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă a născut de urgență, prin cezariană, în ciuda faptului că și-a dorit să îl aducă pe Milan pe lume pe cale naturală, încă de când a aflat că era însărcinată. La o zi după ce bebelușul ei s-a născut, Larisa Udilă a oferit primele declarații cu privire la naștere și a mărturisit că lucrurile nu au mers așa cum ar fi sperat și că, după toate complicațiile suferite în sarcină, nici nașterea nu a fost una prea ușoară.

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit: „Am plâns puțin'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Larisa Udilă a avut probleme grave în sarcină: „Simțeam că-mi iese copilul din burtă'

Citește și: Larisa Udilă s-a căsătorit. Primele imagini de la cununie

Larisa Udilă a ajuns de urgență la maternitate, după ce a observat că a început să sângereze. L-a trezit pe soțul ei, a sunat medicul și au plecat către spital și la doar câteva ore de la acest incident, Larisa Udilă a născut. Din nefericire, durerile vedetei s-au întins pe o perioadă de câteva zeci de ore, iar contracțiile au atins aproape maximul aparatului care le măsoară.

Larisa Udilă, probleme la naștere: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15'Larisa Udilă, probleme la naștere: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15'

Larisa Udilă, primele declarații după ce a născut

'Ei bine, contracțiile mele au început ieri noapte pe la 3 dimineață, au început ușor, am avut o contracție, apoi la 5 am avut o contracție destul de puternică, apoi când am fost la toaletă mi s-a umplut hârtia igenică de sânge și ca o gelatină, panică vă dați seama, am zis că mor. Ogi a sărit din pat, nu înțelegeam ce se întâmplă.

După ce ne-am documentat am văzut că de fapt este normal, când am ajuns la spital la urgență medicul a venit imediat acolo și m-a consultat și mi-a zis că trebuie să mă internez și când am văzut că iarăși era sânge pe mănușa lui, iar panică. Treba cu sânge m-a panicat, aveam tensiune cu 15 și, era foarte mare', a dezvăluit Larisa Udilă, pe rețelele de socializare.

Larisa Udilă, naștere cu probleme: „Copilul începuse să nu se mai simtă ok'

După ce a ajuns de urgență la spital și medicii au început să o calmeze, Larisa Udilă a început să aibă contracții foarte mari și credea că va naște natural. Vedeta a sperat acest lucru până în ultima clipa, însă bebelușul a început să obosească, după 4 ore și jumătate de contracții greu de suportat.

Colul vedetei nu s-a dilatat suficient, motiv mentru care s-a sfătuit cu familia, iar specialiștii insistau să intre de urgență în sala de operație. Ulterior, a fost operată și Larisa Udilă a născut un băiețel de 3.8 kilograme, care a primit nota 10 la naștere. Dacă năștea natural, însă, situația se putea agrava, pentru că micuțul avea cordonul ombilical în jurul gâtului.

'Cred că 5 era ceasul și au început contracțiile groaznice, de la 5 până la 9 jumătate au fost contracții cu intensitatea de 90, în condițiile în care sunt femei la 100 care nasc. Cele mai rele dureri pe care le-am simțit vreodată în viața mea, copilul începusese să nu se mai simtă ok, să-i scadă pulsul, toată lumea mi-a spus să intru la cezariană, să las ambiția cu nașterea naturală.

Așa că am decis împreună cu familia să facem cezariană, copilul avea cordonul în jurul gâtului și medicul mi-a spus că avea șanse de 0 cu colul meu care e groaznic, care nu voia să se înmoaie, să se dilate, să nimic', a mai declarat Larisa Udilă pe Instagram, după ce a născut.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter