Carmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă. Când va îmbrăca rochia de mireasă

Publicat pe

Carmen de la Sălciua a vorbit deschis despre unul dintre cele mai sensibile subiecte, viața ei amoroasă. Cântăreața a spus adevărul despre iubirile ei secrete, menționând că, în general, și-a asumat relațiile. Totodată, artista a povestit și despre momentul în care se va așeza la casa ei și când va îmbrăca rochia de mireasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a fost autoarea unei confesiuni de suflet. Fără rețineri, cântăreața a vorbit despre viața ei amoroasă, scoțând la iveală detalii inedite. Printre altele, fosta soție a lui Culiță Sterp a recunoscut că există posibilitatea ca să fi avut iubiri secrete. Vedeta a ținut să menționeze însă că, în general, și-a asumat fiecare relație pe care a avut-o.

Carmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă. Când va îmbrăca rochia de mireasăCarmen de la Sălciua, adevărul despre viața ei amoroasă. Când va îmbrăca rochia de mireasă

Întrebată dacă are o iubire secretă în prezent, Carmen de la Sălciua a răspuns negativ. După părerea ei, în viață, oamenii întâlnesc alți oameni care sunt trimiși să își îndeplinească un rol, Mai apoi însă, se întâmplă să și plece. Vedeta a recunoscut că în unele situații a ales să plece ea, însă este sigură că mereu a învățat o lecție din experiențele ei.

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:”Am plâns, l-am pus să…”

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi:”Carmen îl place pe iubitul Biancăi”

Citește și: Zanni, declarații total neașteptate despre Ana Porgras:„O altă pițipoancă…'

Citește și: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui:„Este un model de femeie'

Carmen de la Sălciua, adevărul despre iubirea ei secretă

„Nu am o iubire secretă! Dar e posibil să fi avut de-a lungul vieții. Întâlnești tot felul de oameni și cu unii e posibil să se lege ceva, cu alții, nu. Am avut iubiri pe care eu mi le-am asumat. În general, fiecare relație mi-am asumat-o. Sunt oameni trimiși, probabil, să-și îndeplinească rolul în viața mea și să plece mai apoi. În anumite situații am plecat eu, în altele, ei. Așa e în viață, trebuie să faci loc omului care trebuie să vină. Dumnezeu așa a vrut pentru mine. Să vină un om, să învețe o lecție de la mine sau să învăț eu de la el. Să-și spună oful și să plece', a declarat Carmen de la Sălciua pentru cancan.ro.

Vedeta a vorbit și despre bărbatul visurilor ei. Carmen de la Sălciua a explicat că iubitul ei va trebui să fie perfect pentru ea, să o iubească și să o respecte. Una dintre cele mai arzătoare dorințe ale ei este ca bărbatul să fie mai matur decât ea, pentru a avea ce să învețe de la el.

„Iubitul meu va trebui să fie perfect pentru mine. Să fie ceea ce am nevoie. În primul rând să mă iubească, să mă respecte, să fie un om de la care să am ce învăța, să fie un om matur. Sau, cel puțin, mai matur ca mine! Și frumos! Dar ar fi culmea să le am acum pe toate! Aș fi prea norocoasă.

Contează foarte mult și discuțiile pe care le ai cu omul respectiv, cum te face să te simți și cum vede el iubirea. Dacă mă dezamăgește, probabil mai dau câteva șanse, dar niciodată nu aș putea să mă văd pentru vecie sau să construiesc ceva cu un om care e doar frumos', a continuat ea pentru sursa citată.

Când va îmbrăca cântăreața rochia de mireasă

În ceea ce privește căsătoria, Carmen de la Sălciua a susținut că nu și-a făcut niciodată planuri despre când își va cunoaște sufletul pereche. Așadar, ea nu știe când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Nu mi-am plănuit nici momentul când îl voi cunoaște pe omul meu, pe astea le rânduiește cineva de Sus, nu eu. Pot să-l întâlnesc când duc gunoiul sau la un eveniment. Nu știu', a adăugat cântăreața.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter