Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi: "Carmen îl place pe iubitul Biancăi"

Publicat pe

După ce Carmen de la Sălciua a filmat un videoclip într-una dintre mașinile lui Alex Bodi, între artistă și Bianca Drăgușanu s-au încins spiritele. Iată care este, de fapt, relația dintre cântăreață și omul de afaceri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a reușit să-și facă un dușman din Bianca Drăgușanu fără ca măcar cele două să se fi cunoscut vreodată. Totul a pornit de la o filmare de-a artistei, care a folosit una dintre mașinile lui Alex Bodi pentru videoclipul său… Iar acesta este motivul pentru care cele două vedete și-au aruncat cuvinte dure, în mediul online, în ultima vreme.

Cel mai probabil lucrurile s-au încins din cauza faptului că artista s-a pozat în bolidul Lamborghini, susținând că o leagă o prietenie de Alex Bodi și că e mândră că i-a dat mașina pe mână, cu atât mai mult cu cât acesta nu o împrumută oricui.

Carmen de la Sălciua a închiriat mașina de la Alex Bodi

Gelozia Biancăi, cunoscută pentru temperamentul ei vulcanic, nu este, se pare justificată, deoarece Carmen de la Sălciua ar fi închiriat mașina de la Alex Bodi pentru o sumă destul de mare, bolidul nefiindu-i oferit pur și simplu din prietenie.

„Ea a zis că Alex Bodi i-a dat mașina, că-i recunoscătoare, însă adevărul este că nici nu-l cunoaște în realitate. Printr-un prieten comun de la o firmă de tunning i-a cerut mașina, pe care a închiriat-o cu 1.500 sau 2.000 de euro.

Alex nu dă mașina gratis, nu o dă oricum în orice situație. Singura care o conduce este Bianca Drăgușanu. Se face contract pentru că dacă o zgâria sau ceva să plătească cel care o ia în închiriere. El o mai dă la închiriat (n.r autoturismul Lamborghini)', au mărturisit apropiații, conform Fanatik.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

Carmen de la Sălciua îl asalta pe Alex Bodi cu mesaje pe Instagram..

Deși reacția Biancă Drăgușanu ar putea părea deplasată, se pare că instinctul feminin nu a înșelat-o pe blondină… Sursele din anturajul milionarului susțin că artistei i-ar fi plăcut ca între ea și Alex Bodi să se înfiripe o idilă. Se pare că, în urmă cu niște luni, pe când acesta era despărțit de Bianca Drăgușanu, Carmen de la Sălciua l-ar fi asaltat pe Alex Bodi pe Instagram cu poze și mesaje.

Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi: "Carmen îl place pe iubitul Biancăi"Care este, de fapt, relația dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi: "Carmen îl place pe iubitul Biancăi"

Ei doi nu se cunosc, nu s-au cunoscut niciodată în realitate. Carmen îl place pe Alex, iar în urmă cu 7 ani luni, când era despărțit de Bianca, îi trimitea poze cu ea și mesaje pe contul de Instagram. Alex nu a dat importanță mare întâmplării. Nu i-a răspuns avansurilor', au declarat surse din anturajul afaceristului, pentru Fanatik.

La rândul său, Alex Bodi a confirmat că nu o cunoaște pe Carmen de la Sălciua, dar că a fost asaltat de mesaje într-o perioadă.

Ce caută, de fapt? În primul rând, noi doi nu ne-am văzut niciodată, nici când i-am dat mășina, i-a dus-o un prieten de al meu, care m-a rugat să o dau cuiva pentru un videoclip, apoi mi-a spus despre cine este vorba, însă eu oricum nu o cunosc și nu mă interesa. Era strict business.

Înainte, noi am avut niște simple discuții pe Instagram, după ce ea m-a abordat, îmi tot scria, apoi mi-a dat niște link-uri pentru a ajuta niște oameni și să fac donații. Când ajuți pe cineva nu trebuie să știe nimeni, la fel cum nici eu am zis nici eu nimănui când i-am lăsat mășina pentru un videoclip că să o ajut, după ce, repet, a intervenit Horia, un prieten de-al meu, însă e diferență între noi, ori între ea și restul”, a declarat Alex Bodi pentru Fanatik.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter