Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit: „Am ajuns de urgență, am spart ușa și...”

Publicat pe

Vestea că Doru Stănculescu a murit a luat pe toată lumea prin surprindere. Cunoscutul interpret de muzică folk avea 71 de ani, iar fiul său, Matei Stănculescu, a scos la iveală detaliile decesului artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul de folk Doru Stănculescu a murit la 71 de ani. Fiul său, Matei Stănculescu, este cel care l-a găsit fără suflare, iar bărbatul încă își găsește cuvintele cu greu. Potrivit spuselor sale, Doru Stănculescu a fost în noaptea de luni spre marți la petrecerea nepotului său, fiul lui Matei, iar solistul părea bine.

Citește și: A murit Doru Stănculescu. Folk-istul avea 71 de ani

Citește și: Florin Chilian și-a vândut lucrurile din casă pentru a investi în muzică: „Am rămas doar cu uşa de la intrare şi cu o cadă veche'

Citește și: Cântărețul de muzică folk Iurie Sadovnic a murit după ce s-a împușcat în cap

Citește și: Cu ce se ocupă Brânzoi, din Las Fierbinți, când nu joacă în serial: „Sunt talentat, dar timid”

În dimineața următoare, însă, situația avea să se schimbe radical… Matei Stănculescu a povestit că în dimineața zilei de marți, Doru Stănculescu nu i-a mai răspuns la telefon, iar familia a intrat în alertă. Au apelat la un cunoscut care s-a dus la locuința solistului, însă acesta nu a răspuns nici la ușă. Matei a spart ușa, iar mai apoi a constatat că tatăl său, Doru Stănculescu, a murit.

Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit: „Am ajuns de urgență, am spart ușa și...'Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit: „Am ajuns de urgență, am spart ușa și...'

Doru Stănculescu a murit. Primele declarații

„Chiar ieri a fost la petrecerea fiului meu, însă a plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit.

Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă. Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare', a declarat Matei Stănculescu, fiul lui Doru Stănculescu, pentru Libertatea.

Vestea că Doru Stănculescu a murit a luat prin surprindere pe toată lumea, iar printre cei mai afectați se numără și Andrei Păunescu. Fiul poetului Adrian Păunescu, fondatorul Cenaclului Flacăra, era foarte apropiat de interpretul de folk, întrucât a cântat ani buni în cadrul Cenaclului.

Andrei Păunescu, șocat de moartea lui Doru Stănculescu

Mai mult decât atât, fiul lui Andrei Păunescu a precizat că el și interpretul de muzică folk s-au văzut recent și era conștient de faptul că Doru Stănculescu nu se simte prea bine. Cu toate acestea, cei doi au avut vorbit la telefon cu doar câteva zile înainte să se afle că Doru Stănculescu a murit.

„Am fost împreună recent la Calafat, dar pentru că nu se simțea bine, nu a ieșit din cameră. Dar am înțeles că nu din cauza asta s-a dus. Am vorbit zilele trecute cu el la telefon, era în regulă', a spus fiul lui Păunescu, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook & Captură FOTO YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter