Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Cât de schimbat e dirijorul

Publicat pe

Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Colegul lui de breaslă, Constantin Enceanu, a făcut anunțul, postând câteva imagini cu el, de la un eveniment. Fanii au reacționat imediat, spunând că dirijorul este schimbat acum, după ce Lidia Bejenaru s-a stins. Cum arată acum artistul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a revenit pe scenă, exact la o lună după ce soția lui a murit. Astfel, la patru săptămâni de la moartea Lidiei Bejenaru, maestrul dirijor a reușit să-și găsească puterea de a-și onora evenimentele. Alături i-a fost bunul lui prieten Constantin Enceanu, cel care de altfel a postat și imaginile, pe contul lui de Facebook.

Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Cât de schimbat e dirijorulNicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Cât de schimbat e dirijorul

Ziua de 26 iulie va rămâne veșnic întipărită în mintea și sufletul lui Nicolae Botgros. La această dată, celebrul dirijor a suferit cea mai grea lovitură din partea vieții. Partenera lui, Lidia Bejenaru, a murit, în urma mai multor probleme de sănătate ce o chinuiau de ceva timp.

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu'

Citește și: Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru.Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Citește și: Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate:„Tare mi-e că de la multe întâmplări…'

Citește și: Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă.Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit

Vestea morții Lidiei Bejenaru l-a îngenuncheat atunci de durere pe Nicolae Botgros. El și membrii familiei au rămas cu inimile împietrite, fiindu-și alături reciproc, pentru a trece mai ușor peste tragedia fără margini. Se pare că ajutorul celor dragi a dat roade, pentru că acum, la o lună de la pierderea uriașă, dirijorul a putut să revină pe scenă.

Așadar, Nicolae Botgros a revenit pe scenă, la o lună după ce soția lui a murit. Acesta a fost prezent la evenimentele programate. Astfel, în ciuda faptului că sufletului îi e îngreunat de durere, acesta și-a bucurat fanii prin prezența lui. Printre petreceri s-a numărat și una alături de Constantin Enceanu. Acesta a postat fotografii de la fața locului, prilej prin care internauții au văzut cât de mult s-a schimbat maestrul.

Cât de mult s-a schimbat dirijorul după pierderea suferită

Constantin Enceanu a postat pe pagina lui de Facebook, în care apare și Nicolae Botgros, cu descrierea: „Alături de Maestrul Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău, la o nuntă frumoasă din Constanța!'.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. Unul dintre fani a scris că Nicolae Botgros nu ar mai fi la fel ca acum o lună, înainte ca soția lui, Lidia Bejenaru, să moară.

„Nu mai este maestru Botgros cum era inainte de a muri soția. Dumnezeu să îl întărească și să-i dea sănătate și liniște sufletească', a scris un internaut pe Facebook, despre Nicolae Botgros.

Constantin Enceanu a oferit și un răspuns: „Este normal, a trăit cu doamna o viață de om!'.

Nicolae Botgros regretă că și-a înșelat soția

La scurt timp după moartea soției, Nicolae Botgros a recunoscut că regretă că a înșelat-o în perioada căsniciei lor. Chiar dacă după aventura cu amanta s-a întors la ea, el pare că nu-și iartă nici acum greșeala. Conform spuselor lui, din cauza lui, la aceea vreme, a fost sfadă în casă.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată.

Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta’, a mărturisit Nicolae Botgros, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter