Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă. Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

Publicat pe

Margherita de la Splash! Vedete la apă a leșinat în prima ediție a emisiunii de la Antena 1, având nevoie de intervenția medicilor pentru a își reveni. Fiica Clejanilor s-a înscris în concurs deși nu știe să înoate și se pare că emoțiile au doborât-o, la propriu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Atunci când i-a venit rândul să se urce pe platformă, Margherita de la Splash! Vedete la apă s-a dus la cea aflată la 5 metri. Chiar dacă se antrenase trei zile la rând pentru săritura în apă, fiica Clejanilor a suferit un atac de panică și a picat din picioare.

Margherita a leșinat la Splash! Vedete la apă. Ce a pățit și cum a fost luată peste piciorMargherita a leșinat la Splash! Vedete la apă. Ce a pățit și cum a fost luată peste picior

„M-a luat o panică, mi-e frică', a spus Margherita înainte de leșina lângă antrenorul ei. La scurt timp, vedeta s-a simțit mai bue după ce medicii de la fața locului i-au oferit câteva vitamine. „Deci nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Deci am sărit? De la cât?', a întrebat Margherita, imediat cum și-a revenit.

Margherita de la Splash! Vedeta la Apă a creat controverse

Și deși până la urmă a sărit, din păcate, majoritatea juraților nu s-au declarat satisfăcuți de prestația aceasta, așa că au tăiat în carne vie la note.

„Las-o acolo, lasă că o scot eu. Asta-i vrăjeală, las-o la mine. Marga, tu știi că eu te iubesc și că te respect mult, dar fii tu cinstită acum și să audă toată țara, ai sărit de lângă mine și nu te-ai înecat, iar acum?!', a spus Nea Mărin.

Citește și: Margherita de la Clejani, regina controverselor! De la intervenții estetice până la dosar penal…

Citește și: Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Acum este concurentă la Asia Express

Citește și: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

Citește și: De la ce au pornit certurile la Survivor și cum a ajuns Elena Marin în postura de „victimă':

Cine este Margherita de la Splash! Vedete la apă


Fără doar și poate, Margherita de la Clejani nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fiica a doi reputați artiști – Viorica și Ioniță de la Clejani -, Margherita a moștenit talentul muzical al părinților ei, alături de care apare în concerte. Din păcate însă, tânăra artistă nu s-a evidențiat numai datorită talentului ei muzical…

Margherita a fost implicată în mai multe scandaluri, tânăra șocând cu stilul ei de viață. Cel mai recent datează de anul trecut, atunci când fiica Clejanilor a intrat în atenția presei, după ce a făcut un accident. Atunci, în urma testului antidrog, s-a stabilit că Margherita consumase substanțe interzise.

Câte operații estetice are Margherita

De-a lungul timpului, Margherita a ieșit în evidență de mai multe ori, cele mai comentate fiind, probabil, intervențiile de natură estetică pe care artista a ales să și le facă de la o vârstă fragedă, în pofida opoziției tatălui ei.

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi și-a dorit un bust mai proeminent încă din adolescență și, în cele din urmă, și-a văzut visul cu ochii… Ulterior, tânăra și-a injectat și acid hialuronic în buze și susține că acestea sunt singurele intervenții la care a apelat.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze’, a mărturisit Margherita.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter