De la ce au pornit certurile la Survivor și cum a ajuns Elena Marin în postura de "victimă": "Nu am fost de acord"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Elena Marin a fost acuzată mult timp că joacă un rol de victimă la Survivor și de aici au luat naștere multe tensiuni. Faimoasa rupe acum tăcerea despre ce s-a întâmplat, de fapt, și de la ce ar fi plecat certurile în competiție. Vedeta nu ar fi fost de acord cu nicio strategie, atrăgându-și astfel antipatia colegilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Probabil că ai intuit și tu că ai fost una dintre cele mai controversate
persoane din concurs. Mai exact, oamenii fie te-au iubit și te-au susținut necondiționat, fie te-au antipatizat. Sau cel puțin asta este impresia noastră… Tu cum percepi lucrurile?

Într-adevăr, așa stau lucrurile, nu numai la „Survivor, ci în general, în viață. Există oameni care te plac și oameni care nu te plac, nu îi poți mulțumi pe toți. Îmi pare rău că poate au văzut superficial lucrurile, așa au considerat ei că stau lucrurile.

De la ce au pornit certurile la Survivor și cum a ajuns Elena Marin în postura de "victimă": "Nu am fost de acord"/ EXCLUSIVDe la ce au pornit certurile la Survivor și cum a ajuns Elena Marin în postura de "victimă": "Nu am fost de acord"/ EXCLUSIV

Le sunt extraordinar de recunoscătoare oamenilor care m-au susținut, nu mi-a venit să cred. Când am ajuns la aeroport și am intrat pe rețelele de socializare și am văzut atât de multe FanPages, atât de multe mesaje de la oameni care m-au susținut și m-au iubit, nu pot descrie în cuvinte ce am simțit. Există și hate, nu se poate altfel, dar încerc să mă focusez mai degrabă pe oamenii care mă plac și mă susțin. Respect și părerea celor care nu mă plac, dar mi-ar plăcea să mă cunoască și ei așa cum sunt.

Elena Marin: „Nu am avut niciun fel de strategie la Survivor'

Te întreb direct: în ce măsură ți-ai făcut strategii la „Survivor? Care
au fost acelea? Și nu folosesc cuvântul strategie în sens negativ, chiar nu înțeleg de ce și voi, la emisiune, lăsați de înțeles că a face strategii e ceva rău…

Nu am avut niciun fel de strategie, deși mi s-au propus, dar nu am vrut să iau parte la ele. Prima mi-a fost propusă chiar de Zanni, până să ne certăm, prin care dorea să fim un mic grup care să îl votăm pe Jador, să îl scoatem din competiție. Nu am fost de acord cu acest lucru, probabil și de aici au plecat certurile noastre. De câte ori mi s-a propus o strategie, nu am fost de acord.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, după Survivor:”Dacă eu nu mă iubesc…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce s-a întâmplat cu adevărat între Elena Marin și logodnicul ei, înainte de Survivor:”Lucrurile au luat o întorsătură urâtă”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:„Au înțeles că Maya are alt tată'/ EXCLUSIV

Citește și: Mara Bănică, primele poze cu burtica de gravidă:„Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă'

De ce a sunat-o Elena Marin pe Elena Ionescu, înainte de Survivor

Am văzut că s-au speculat tot felul de lucruri, inclusiv că am sunat-o pe Elena Ionescu, pentru a-mi construi o strategie. Este adevărat că am sunat-o, dar nu pentru acest lucru.

Munceam foarte mult, nu mă uitasem la „Survivor, nu știam multe lucruri legate de această emisiune, nici despre trasee, despre cum anume se desfășoară lucrurile. Fiind apropiată de ea, mi-am permis să o sun și să o rog să îmi spună la ce să mă aștept. Nu mi-a dat niciun sfat strategic, m-a liniștit, mi-a spus să fiu puternică, autentică.

Cum a ajuns Elena Marin în postura de „victimă' la Survivor

Uite, eu te știam de la emisiunea la care ai fost asistentă TV, pentru că o urmăream zilnic, și acolo te-am văzut drept o fire jovială, cu zâmbetul pe buze, deschisă, mereu pusă pe glume. La „Survivor nu te-am mai văzut așa. De ce?

Nu putem compara situațiile. La emisiunea la care lucram, făceam lucrurile cu drag și pasiune, chiar dacă erau momente grele în viața mea și atunci. Știam că, în momentul în care sunt pe scenă, pe sticlă, trebuie să le las
la o parte și să le ofer oamenilor bucurie. La „Survivor lucrurile au stat altfel, am fost eu. Elena, cea care sunt și acasă, cea pe care o știu mama și tata, acea fată sensibilă care, atunci când este rănită, nu reacționează tocmai în regulă, își scoate frustrările la suprafață și începe să plângă. Nu am lăsat publicul, de-a lungul timpului, să îmi vadă aceste vulnerabilități.

În Dominicană, am trăit șapte luni așa cum sunt eu, și oamenii au văzut lucruri pe care nu le știau despre mine. Faptul că m-am simțit foarte rănită m-a făcut să plâng, pentru că așa mă descarc eu.

Elena Marin: „Când vezi că există răutate gratuită, nu știi încotro să o iei'

Te-ai arătat foarte sensibilă, ai plâns mult, ai fost acuzată de mulți colegi că pozezi în victimă. Spune-ne adevărul tău, Elena! Care au fost trăirile tale, greutățile, dezamăgirile, de ce ai ales să te descarci și să te exprimi așa?

În momentul în care am acceptat această provocare, viața mea nu era tocmai roz. Treceam printr-o perioadă grea. Când am ajuns acolo, inițial am încercat să îmi ascund atât frustrările, cât și sensibilitățile, temerile, dar nu am putut face acest lucru mult timp. Fiecare lucru greșit pe care eu îl credeam despre mine îmi era activat de către alte persoane. Când ești departe de familie, de cei dragi și îți dai seama că ești singur cu 11 oameni cu caractere diferite și care acționează diferit, când vezi că există răutate
gratuită, nu știi efectiv încotro să o iei. Vrei să fugi, dar nu ai unde.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter