Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Publicat pe

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție. În urmă cu un an, Cornel Ilie anunța că mariajul lui s-a destrămat. A divorțat de Eliza Suditu, iar acum a făcut dezvăluiri despre relația lui cu fosta soție. Cum se înțelege solistul trupei Vunk în prezent cu mama copiilor săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A trecut un an de când Cornel Ilie făcea anunțul neașteptat al divorțului, după 5 ani de căsnicie. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă artistul a subliniat la acel moment că el și fosta parteneră vor rămâne în relații bune, de dragul copiilor.

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copiiCum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție

La un an de la divorț, cei doi și-au respectat promisiunea. Cornel Ilie a subliniat că el și fosta parteneră se înțeleg foarte bine și au rămas prieteni buni.

'Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni.', a declarat Cornel Ilie pentru Impact.ro.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie:”Am avut o chimie foarte faină…”

Citește și: Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip.Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.„Am lăcrimat amândoi'

Cornel Ilie își face mereu timp pentru copiii lui

Artistul a menționat că își face timp și pentru el și activiățile care îi fac plăcere, însă copiii sunt mereu în prim-plan. Fiul lui împlinit doi ani, iar fiica lui urmează să meargă la școală din toamnă, iar cei doi foști soți fac tot posibilul pentru ca celor mici să le fie cât mai bine, în ciuda separării lor.

'Întotdeauna am timp de mine și cred că oricine ar putea să aibă timp de el însuși dacă își propune asta. Am timp, mă plimb, mă duc la un tenis, mă duc la un film, citesc, stau de capul meu la pian, mă joc cu copiii mei. Cezărică face doi ani pe 25, iar Zara merge din toamnă la școală, așa că avem treabă', a mai povestit Cornel Ilie pentru sursa citată anterior.

Ce spune Cornel Ilie despre o nouă relație

Inevitabil, a fost atins și subiectul unei posibile noi relații, însă Cornel Ilie a fost rezervat în declarații. Nu a negat că ar fi timp și pentru o altă persoana în viața sa la acest moment, însă nu a oferit detalii cu privire la acest aspect.

'Dar tot timpul este loc de o persoană, dar nu o să vorbesc niciodată despre partea asta', a subliniat solistul.

Cornel Ilie a anunțat divorțul după 5 ani de căsnicie

Cornel Ilie a anunțat în toamna anului trecut că mariajul său s-a destrămat.

‘Din Poveste’ a rămas O veste’:

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț’ să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel:
eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.
Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.
Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire', a anunțat el în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter