De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia: „Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză”

Publicat pe

Nadine a anunțat că s-a mutat cu familia, în Franța, timp de un an. Vedeta locuiește într-un sat, la marginea unei păduri, iar orașul cel mai apropiat este la 10 minute de mers cu mașina. De ce a luat această decizie?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nadine a anunțat că pentru un an s-a mutat cu familia, în Franța, alături de soțul și copilul ei. Niciunul dintre membrii familiei nu știe franceză, însă sunt pregătiți să se înscrie la cursuri. Unul dintre motivele pentru care Nadine a decis să se mute în Franța este teama de a trăi o viață „liniară'. Mai mult decât atât, vedeta și-a propus ca, odată la câțiva ani, să trăiască într-un loc nou.

Citește și: Nadine a făcut terapie, înainte de a deveni mamă: „M-a ajutat să nu-mi bat copilul, să nu îi spun că e prost”

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA: „Am spălat chiloții altei femei'

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea'

Citește și: Drama lui Nadine. Prezentatoarea TV a suferit enorm când sora ei s-a sinucis: „M-am dus imediat la psiholog”

Nadine a plecat cu atâta ușurință în Franța, alături de familia ei, tocmai din dorința de a vedea viața cu alți ochi și decizia nu i-a ridicat probleme, pentru că nu se simte legată de locuri. Fosta prezentatoare TV locuiește într-un cadru idilic, la marginea unei păduri, într-un sat din centrul Franței, iar pe proprietatea lor se află diverse animale.

De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia: „Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză'De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia: „Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză'

De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia

„M am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele.

Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea.

Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea', a scris Nadine, pe blogul ei.

Nadine: „Simt că m-am resuscitat'

Vedeta este foarte fericită cu decizia de a se muta în Franța și Nadine mai spune că simte că are o viață nouă. Mai mult decât atât, obiceiurile sale zilnice s-au schimbat, iar satisfacția unui nou început este imensă.

„Simt că m am resucitat… Mă trezesc în fiecare zi cu entuziasm și curiozitate pentru ce voi descoperi în sat, în oraș, în oameni și în situațiile de viață ivite pe parcursul zilei. Îți doresc să simți la fel, te îmbrățișez', a mai adăugat Nadine, după ce s-a mutat în Franța.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter