Nadine a făcut terapie, înainte de a deveni mamă: "M-a ajutat să nu-mi bat copilul, să nu îi spun că e prost"

Publicat pe

Nadine Voindrouh a avut o copilărie foarte grea, dar a reușit să depășească  toate problemele și să fie o mamă model. A mărturisit că a făcut cinci ani de tarepie, astfel încât să se asigure că fiul ei va avea o copilărie fericită. Acum, vedeta le oferă sfaturi tuturor mămicilor și mărturisește că atitudinea părinților influențează considerabil educația copiilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nadine Voindrouh a ajuns să simtă că este o mamă bună după ce a făcut anumite schimbări în viața sa. Trecutul său dificil și-a pus amprenta asupra dezvoltării sale ca persoană, motiv pentru care a cerut ajutorul psihologilor și psihoterapeuților. Așa, Nadine Voindrouh a reușit să depășească traumele suferite de-a lungul vieții și să devină o mamă bună.

Citește și: Nadine spune adevărul despre scandalul sexual din 2012 cu Claudiu Bleonț: „Astfel de oameni pot distruge vieți'

Citește și: Nadine, secretul unei relații de durată: „Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat'

Citește și: Nadine, amintiri cutremurătoare de la orfelinat: „M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă!'

Citește și: Nadine, dramă neștiută! Cu ce s-a ocupat, de fapt, în SUA: „Am spălat chiloții altei femei'

Nadine Voindrouh și-a dat seama că, pentru a fi o mamă bună și a avea un copil sănătos, din punct de vedere mental, este nevoie să își vindece rănile. Din acest motiv, vedeta i-a îndemnat pe părinți și pe cei care își doresc copii, deopotrivă, să își rezolve problemele mergând la terapie.

Nadine a făcut terapie, înainte de a deveni mamă: "M-a ajutat să nu-mi bat copilul, să nu îi spun că e prost"Nadine a făcut terapie, înainte de a deveni mamă: "M-a ajutat să nu-mi bat copilul, să nu îi spun că e prost"

Nadine a făcut terapie pentru copilul ei

„Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru în terapie. Am stat în terapie 5 ani. Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja „curățenia', în mare parte.

Terapia m-a ajutat să nu îl bat, să nu îi spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat.

Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez. Ura pe care o reversăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ura îndreptată înspre o situație din trecut.

O persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din această cauza. Să ne căutăm, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită. Te îmbrățișez', a scris Nadine Voindrouh pe Facebook, despre cum să fii o mamă bună.

Nadine a trăit o dramă, în SUA. Ce meserie a avut, de fapt

Vreme de 7 ani, Nadine a trăit în Statele Unite ale Americii, unde a trăit numeroase umilințe. Este recunoscătoare pentru experiența de peste ocean și consideră că a schimbat-o radical, învățând să vadă viața cu alți ochi.

„La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie.

La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta', a declarat Nadine, la Teo Show.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter