Actorul Sean Lock a murit la 58 de ani. De ce boală suferea

Publicat pe

Actorul Sean Lock a murit la vârsta de 58 de ani, după o bună perioadă de timp în care a suferit de cancer. Impresarul său a făcut anunțul trist și a precizat că actorul și-a dat ultima suflare acasă, înconjurat de familie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorul Sean Lock a murit la doar 58 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală crâncenă: cancerul. Manager-ul său a făcut anunțul trist la postul de televiziune cu care Sean Lock a colaborat ani buni. Potrivit spuselor sale, Sean Lock a fost unul dintre cei mai buni comedianți din Regatul Unit, iar moartea sa a îndurerat o țară întreagă.

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui: „M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Citește și: Actorul Vasile Calofir, la un pas de moarte, în Zanzibar: „Am stat 10 zile la pat'

Citește și: Ion Caramitru este internat în spital. Cum se simte actorul

Citește și: Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: „Câtă nerușinare!'

Actorul Sean Lock a murit, însă a lăsat în urmă o moștenire inegalabilă: zeci, sute de spectacole menite să pună privitorilor un zâmbet pe buze. Mai mult decât atât, bărbatul în vârstă de 58 de ani era tatăl a trei copii și avea o relație fericită cu soția sa, care este acum îndurerată de pierderea tragică a actorului.

Actorul Sean Lock a murit la 58 de ani. De ce boală sufereaActorul Sean Lock a murit la 58 de ani. De ce boală suferea

Actorul Sean Lock a murit

„Sean a fost unul dintre cei mai buni comedianți ai Marii Britanii, creativitatea sa nemărginită, inteligența și strălucirea operei sale l-au marcat ca o voce unică în comedia britanică.Sean era, de asemenea, un soț prețuit și tată a trei copii. Tututor ne va fi dor de Sean', a trimis impresarul lui Sean Lock, pentru BBC.

Ulterior, după ce s-a aflat că Sean Lock a murit, cunoscuții și colegii de breaslă i-au adus omagii actorului. Printre ei, Bill Bailey a mărturisit că actorul era un om bun și generos, foarte priceput într-ale comediei și a ținut să precizeze că era la fel și în viața personală. Ori de câte ori se întâlneau, Bill Bailey râdea foarte mult.

Cine a fost Sean Lock

În anul 2000, actorul Sean Lock a fost nominalizat la premiul Perrier, pentru comedie, pentru spectacolul „No Flatley, I am the Lord of the Dance'. Ulterior, în ultimii săi ani de carieră, Sean Lock s-a concentrat pe televiziune. A făcut parte din echipa BBC și a produs show-urile „8 out of 10 cats' timp de 10 ani, în perioada 2005-2015 și „8 out of 10 cats does countdown' din 2012 până în prezent.

Mai mult decât atât, actorul Sean Lock a murit, însă în urma sau au rămas 4 spectacole pe DVD: „Live', „Lockipedia', „Purple Van Man' și „Keep It Light'. Bărbatul era căsătorit cu Anoushka Nara Giltsoff și aveau trei copii: două fete și un băiat. A fost diagnosticat cu cancer de piele în anul 1990, însă s-a vindecat 22 de ani mai târziu, în 2012.

Sursa FOTO: Hepta, Shutterstock & Captură FOTO YouTube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter