George Burcea, declarație cu subînțeles despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu am nici...”

Publicat pe

După ce tot mai multe persoane vorbesc despre o posibiliă despărțire între George Burcea și Viviana Sposub, actorul a postat o serie de declarații cu subînțeles pe rețelele de socializare. Iată despre ce este vorba.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane vorbesc despre o posibilă despărțire între Viviana Sposub și George Burcea, care sunt de negăsit. Cei doi nu au putut fi contactați până în momentul de față, iar Viviana Sposub a fost o prezență discretă pe rețelele de socializare. George Burcea, însă, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram, iar unele declarații pare că au fost îndreptate către asistenta TV.

Citește și: Prietenie neașteptată între George Burcea, Viviana Sposub și Misty, iubita lui Keo. Cum s-au pozat cei trei

Citește și: George Burcea a dormit două luni în mașină, în fața blocului în care stă Viviana Sposub: „Am locuit pe stradă”

Citește și: Ce mesaj a transmis Viviana Sposub de ziua Clarei, fiica Andreei Bălan și a lui George Burcea. El n-a fost invitat la petrecere

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: „Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…”

Actorul va interpreta un rol în „Familia Addams' și și-a consultat urmăritorii cu privire la rolul care i s-ar potrivi cel mai bine. Foarte multe dintre răspunsuri se învârteau în jurul lui „Lurch' și, ulterior, „Gomez' a fost ales personajul care i s-ar potrivi cel mai bine lui George Burcea. Afirmațiile sale cu privire la motivele pentru care NU i s-ar potrivi acest personaj întăresc zvonurile despre o despărțire între George Burcea și Viviana Sposub.

George Burcea, declarație cu subînțeles despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu am nici...'George Burcea, declarație cu subînțeles despre despărțirea de Viviana Sposub: „Nu am nici...'

George Burcea, declarație cu subînțeles despre o posibilă despărțire de Viviana Sposub

Printre motivele pentru care rolul lui Gomez nu ar fi unul potrivit pentru el, George Burcea a spus: „Nu am mustață', ca mai apoi să adauge: „și nu am nici unchi'. Ulterior, după ce majoritatea propunerilor îl aveau în prim-plan pe Gomez, actorul a precizat „și n-am nici soție', iar internauții bănuiesc că aceasta ar putea fi o trimitere către o posibilă despărțire între George Burcea și Viviana Sposub.

Viviana sposub nu îl mai urmărește pe George Burcea pe rețelele de socializare, iar fanii celor doi au observat rapid și alte detalii care indică o despărțire între cei doi. Asistenta TV a șters toate fotografiile cu actorul, în ciuda faptului că el are profilul neatins și încă o urmărește pe Viviana Sposub.

„Pozele împreună cu George au dispărut…', a scris o fană, pe Instagram-ul Vivianei Sposub.

Viviana Sposub își dorea copii cu George Burcea

Cei doi s-au cunoscut în timpul emisiunii Ferma, de la ProTV. Ulterior, Viviana Sposub și George Burcea au trăit o relație discretă, departe de ochii curioșilor, iar aparițiile lor publice au fost foarte puține și lipsite de declarații din intimitatea cuplului. Trebuie să remarcăm, însă, faptul că Viviana sposub a avut numai cuvinte de laudă la adresa fetițelor lui George Burcea și chiar mărturisea că își dorește să devină mămică.

„Cu siguranță (n.r.- îmi doresc copii) cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci', spunea, în 2019, Viviana.

„Doamne, cum să mă deranjeze? Sunt doi copii foarte frumoși. Sunt două fetițe extraordinare despre care George mi-a tot povestit și în timpul Fermei și după Fermă. Nu mă deranjează. Fiecare vine cu trecutul său', a mai precizat tânăra, despre relația cu fetițele lui George Burcea.

Deocamdată, cei doi nu au oferit declarații cu privire la despărțire, însă George Burcea și Viviana sposub nu au putut fi contactați.

Sursa FOTO: Instagram & Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter