Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: „Câtă nerușinare!”

Publicat pe

Anamaria Beligan, fiica cea mare a regretatului actor Radu Beligan, a trecut prin clipe deloc plăcute după ce a aflat că ultimul permis de conducere deținut de tatăl ei, precum și o copie a actului de identitate, au fost scoase la vânzare. Anamaria a făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva această situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Regretatul Radu Beligan a lăsat în urma sa nu doar o carieră fantastică, dar și o familie extraordinar de frumoasă. Fiica lui cea mare, Anamaria Beligan, continuă să îi aibă grijă la modul în care artistul este păstrat în memoria oamenilor. Recent, aceasta a trecut prin clipe deloc plăcute după ce a aflat că ultimul permis de conducere deținut de regretatul Radu Beligan, dar și o copie după cartea de indentitatea a acestuia au fost scoase la vânzare pe un site de anunțuri.

Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: „Câtă nerușinare!'Permisul de conducere al lui Radu Beligan, scos la vânzare. Fiica actorului: „Câtă nerușinare!'

„Dumnezeule, câtă NERUȘINARE!', a scris Anamaria Beligan pe Facebook, acolo unde a postat și imagini cu permisul deținut de tatăl ei, Radu Beligan.

Anamaria Beligan nu putea să lase lucrurile așa, drept urmare a făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva această situație și a se asigura că anunțul respectiv va fi scos de pe site.

Citește și: Salman Khan, primele declarații despre presupusa soție și copilul din Dubai:„Toată India știe unde locuiesc'

Citește și: Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat:„M-a întrebat banca de unde am banii'

Citește și: Ce a vorbit Irinel cu fiica lui după despărțirea dintre Monica și Mr. Pink:„Nu are cum să vină în România'

Citește și: Andrei Dascălu a scos în oraș o vedetă de la Puterea Dragostei.S-a despărțit de Roxana Ghiță

Documentele lui Radu Beligan, scoase la vânzare

Ultimul permis de conducere al regretatului actor Radu Beligan, dar și o copie după cartea de indentitate a acestuia au fost scoase la vânzare pe un site de anunțuri. Persoana care a scris anunțul cerea suma de 850 de lei oamenilor care își doreau să intre în posesia actelor de indentitate. Anamaria Beligan, fiica cea mare a actorului, a făcut toate demersurile necesare pentru a se asigura că anunțul este scos de pe site.

Aceasta a mai precizat și faptul că actele au fost furate de pe masa succesorală. Drept urmare, n-a stat foarte mult pe gânduri și a trimis o solicitare către deținătorii site-ului pentru a opri vânzarea ilegală a actelor.

Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan.

În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul «obiecte interzise» ale propriului dumneavoastră regulament', se arată în solicitarea făcută de Anamaria Beligan.

Fiica lui Radu Beligan a reușit să oprească vânzarea

Anamaria Beligan a ieșit învingătoare. La o zi distanță după ce a trimis solicitarea către deținătorii site-ului respectiv să scoată anunțul în care au fost scoase la vâncare carnetul de conducere și copia dupa cartea de identiatte ale lui Radu Beligan, aceasta a primit și confirmarea că vânzarea a fost oprită.

Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval', a mai scris fiica lui Radu Beligan, pe Facebook.

Din nefericire, fiica lui Radu Beligan nu a intrat și în posesia actelor. În repetate rânduri, Anamaria s-a luptat pentru a păstra amintirea tatălui ei și este foarte atentă la cum este folosită imaginea acestuia.

Radu Beligan s-a stins din viață pe 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter